Met Lottery Club naar Les Nuits Botanique

14/09/2020

Uitverkocht of niet, met Lottery Club kan je erbij zijnā€¦

Zoals de voorjaarsklassiekers dit jaar in volle herfst gereden worden, zo zijn ook de Nuits Botanique van de lente naar het najaar verhuisd. Dit prestigieuze muziekfestijn in de Kruidtuin in Brussel, het grootste indoorfestival van het land, is traditioneel één van de openers van het festivalseizoen maar heeft nu plaats van 29 september tot en met 11 oktober.

Win for Life is trouw op post, en dankzij onderstaande wedstrijd van Lottery Club, ook in het najaar de warmste club van het land, kunnen er duo-tickets gewonnen worden voor een aantal topconcerten in de reuze-tent in de tuin van ‘den Botanique’.

Op vrijdag 2 oktober kunnen drie gelukkigen gaan genieten van de Brusselse indiepop-band Robbing Millions. Drie andere leden kunnen op maandag 5 oktober met een persoon naar keuze kennis maken met Suzane, door de organisatoren omschreven als “de toekomst van de Franstalige pop”, en op donderdag 8 oktober is het smullen geblazen van de debuut-ep van Charles, het alter ego van de 19-jarige Charlotte Foret, als laatstejaars winnares van The Voice Belgique en rijzende ster aan het pop-firmament.

Je kan deelnemen tot 25 september, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden