Win jouw duoticket voor Les Nuits Solidaires!

22/07/2021

Maak Les Nuits Solidaires mee dankzij Win for Life en de Nationale Loterij Club

Les Solidarités is dit jaar weer van de partij. Deze editie kreeg de naam Les Nuits Solidaires. Nog intiemer dan het traditionele evenement dat verplaatst werd naar 2022.

Ben je er graag bij? Afspraak van 26 tot 29 augustus in het magnifieke kader van het Théâtre de Verdure in Namen. Met op het podium Innocents, Pomme, Raphaël, Suzane, Noé Preszow, Claire Laffut, Delta, Charles, Doria D, Coline & Toitoine, Chicos y Mendez en Winter Woods.

Natuurlijk staat er live muziek op het programma. Maar daarnaast ook debatten over de grote uitdagingen van onze samenleving, expo’s, een vrijwilligersdorp, animaties die de hiphopwereld eren ... En voor een deugddoende pauze tussen twee activiteiten ben je meer dan welkom op het terras.

Je wil dit event in geen geval missen? De Nationale Loterij Club en Win for Life geven 3 duotickets weg voor 27 en 28 augustus ’s avonds. Daarmee heb je met 2 toegang tot het terrein en de concerten. Daarbovenop nodigen we de winnaars van de 27e uit op een exclusieve meet & greet met Delta. De winnaars van de 28e maken persoonlijk kennis met Charles, de rijzende ster van de Belgische popmuziek. In beide gevallen een fantastisch moment om naar uit te kijken.

Klinkt goed? Je kan meespelen met deze wedstrijd tot 18/08/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden