Met Lottery Club als VIP naar Lokerse Feesten

11/07/2019

De Lokerse Feesten: nog toffer als VIP !

Van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus heeft op de Grote Kaai in Lokeren de 45ste editie plaats van de Lokerse Feesten. Wat ondertussen uitgroeide tot een Volwaardig tiendaags stadsfestival begon in 1975 als een kleinschalig initiatief van de plaatselijke jeugdhuizen en enkele enthousiaste vrijwilligers. 

Met een 60-tal optredens vindt zo goed als iedere muziekliefhebber wel z’n gading op dit stadsfestival. Zo vinden we in de line-up dit jaar onder meer Oscar and the Wolf, The Scorpions, Marco Borsato, Charlotte Gainsbourg, Tourist LeMC, Niels Destadsbader, Novastar, Gers Pardoel, Regi en Trixie Whitley – zoals je ziet: voor ieder wat wils… 

(Wie wanneer optreedt vind je op www.lokersefeesten.be)

Interesse om dankzij Lottery Club een ‘dagje’ Lokerse Feesten mee te pikken? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd.

Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan namelijk om één van de 2 duo-VIP-tickets te winnen die ze voor elk van de 10 festivaldagen hebben gereserveerd voor jullie. En waarmee je niet alleen gratis kan genieten van het muzikale aanbod maar ook een plaatsje krijgt op de VIP-parking én toegang tot het VIP-terras. Succes.

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af