Win een Lotto-balletje!

25/10/2018

Neem deel aan onze Lottery Club-wedstrijd en win een Lotto-balletje met 6 jaar anciënniteit!

40 jaar jong is onze Lotto inmiddels. Met aanvankelijk één en sinds 1994 twee trekkingen per week hoeft het niet te verwonderen dat wij gedurende die 4 decennia heel wat Lotto-balletjes ‘versleten’ hebben.  Figuurlijk dan, want om de correctheid van onze trekkingen te garanderen werden die balletjes altijd tijdig vervangen. Bovendien wil ook het oog wel wat, en ook daarom werden er al eens sets met pensioen gestuurd.

Eén daarvan is de set gele Lotto-balletjes die van september 2005 tot september 2011 de dienst uitmaakte bij haast 190 Lotto-trekkingen. 

Dankzij Lottery Club, de warmste club van het land, kan één van die balletjes ( dat met het nummer 25, tot nu toe het 8ste meest getrokken nummer ) nu het jouwe worden. Zin in zo’n magisch kleinood dat ergens tussen 24 en 25 gram weegt, zo’n € 300 waard is en héél wat mensen gelukkig gemaakt heeft?

Speel dan vlug mee: een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag, méér heb je niet nodig om dit curiosum te pakken te krijgen. Succes!

 

Aanmelden

Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af