Met Lottery Club als VIP naar Lotto’s Muziekshow

24/05/2019

Geniet met zicht op zee van muzikaal familiefeest voor jong en oud!

De Nationale Loterij poogt altijd en overal te zijn waar haar spelers zijn. En waar ‘zit’ een groot deel van haar spelers tijdens de zomermaanden? Aan de Vlaamse kust! En dus is de Nationale Loterij er al sinds mensenheugenis present met een gratis show met veel muziek en leuke spelletjes waarmee toffe prijzen te winnen vallen. Deze zomer biedt de Nationale Loterij haar spelers in juli alvast 9x dergelijk gratis festijn aan: Lotto’s Muziekshow!

Ook dit jaar zijn er optredens voorzien van een hele reeks bekende en minder bekende Vlaamse artiesten onder wie Garry Hagger, John Terra, Laura Lynn, Gene Thomas, Wim Soutaer, Luc Steeno, Sam Gooris, Willy Sommers, Sergio en Paul Michiels. 

Dat belooft, en dus was Lottery Club, de warmste club van het land, er als de kippen bij toen bleek dat ze per show 2 duo- VIP-tickets vast kon krijgen, goed voor voorbehouden plaatsen kort bij het podium, een fles bubbels (of de tegenwaarde hiervan in drankbonnetjes) en een meet & greet met één of meer van de optredende artiesten.

Wil jij graag zo’n duo-VIP-uitnodiging winnen? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd. Méér dan een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wat meeval bij de schiftingsvraag heb je namelijk niet nodig om je te verzekeren van een onvergetelijke dag aan zee. Vergeet wel niet aan te duiden welke show je liefst zou bijwonen, wij houden daar in de mate van het mogelijke rekening mee… Succes! 

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af