Beleef de 9e etappe van de Tour de France als vip!

3/06/2019

Wie heeft er nooit van gedroomd om eens een etappe van de Tour de France te volgen? Liefst dan nog in een streek met een rijk verleden. Pak dan maar snel je koffers, want dat kun je winnen bij deze wedstrijd van Lottery Club.  

De 9e etappe van de Tour de France loopt van Saint-Étienne naar Brioude en belooft een en al opwinding te worden! 170 kilometer fietsen de renners tussen de Haute Loire en de Puy de Dôme door adembenemend mooie landschappen. Hier kunnen de klimmers zich tonen, met name aan Saint-Just, op 13 kilometer van de streep (klim van 3,7 km met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,3%). 

Lijkt dat je wat? Doe dan snel mee met de Lottery Club-wedstrijd. Het volstaat om de puzzel op te lossen en de schiftingsvraag juist te beantwoorden. Het programma van deze vipervaring voor twee personen:

  • Zaterdag 13/7: vertrek in Brussel, met de TGV naar Lyon, overnachting in Condrieu.
  • Zondag 14/7: busreis naar Saint-Étienne voor de start van de 9e etappe van de Tour de France. U volgt deze etappe vervolgens vanuit de VIP-wagen van Lotto Soudal. Na de aankomst: busreis van Brioude naar Clermont-Ferrand + overnachting ter plaatse.
  • Maandag 15/7: terugreis met de trein vanuit Clermont-Ferrand. 

Veel geluk!

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden