Win een duoticket voor Lotto’s Muziekshow in augustus!

7/07/2021

Lotto’s Muziekshow bezoeken als vip? Speel mee en win een duoticket

Fan van het strand én van muziek? Dan zit je helemaal goed bij Lotto’s Muziekshow! Dit swingende evenement brengt een resem Vlaamse topartiesten naar de Belgische kust. In augustus staan er 6 heerlijke dagen op het programma! Met telkens 3 optredens: 2 in de namiddag en 1 liveshow om 20.15 uur.

Verwacht je aan spetterende optredens van Metejoor, Coco Junior, Gene Thomas, Udo, Sam Gooris, De Corsari's met Roel Vanderstukken, Willy Sommers, Gunther Neefs & Barbara Dex & Sofie, Luc Steeno, Wim Soutaer en Spaanse schone Belle Perez. Zij hebben er alvast zin in en zijn vastbesloten om er samen van jou een onvergetelijke zomer van te maken!

Ook tussen de optredens door is er altijd ambiance. En je kan even een spelletje petanque spelen op het sportstrand. Je krijgt er een gratis drankje en een Lotto-gadget bij!

Heb je een vipticket gewonnen? Dan krijg je misschien nog eens enkele meet & greets met de artiesten die optreden die dag. Een veilige ontmoeting op afstand uiteraard. Maar hét moment om een babbeltje te slaan met je favoriete Vlaamse artiest. Als vip krijg je ook een zitplaats vlak bij het podium en een frisse fles bubbels. Dubbel genieten dus!

Wat kan je winnen?

Per show zijn er 4 gelukkige winnaars. We geven 2 vip-duotickets weg, inclusief goodiebag én een parkeerplaats op wandelafstand van Lotto’s Muziekshow.

Noteer deze data alvast in je agenda:

  • Donderdag 5/8: Sint-Idesbald
  • Vrijdag 6/8: Middelkerke
  • Dinsdag 10/8: Westende
  • Woensdag 12/8: De Panne
  • Donderdag 13/8: Oostduinkerke
  • Vrijdag 13/8: Oostduinkerke
  • Zaterdag 21/8: Wenduine

Wil je kans maken op een muzikale dag om nooit te vergeten? Doe dan mee vóór donderdag 29 juli 2021, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden