Als VIP naar Maanrock met Lottery Club

24/06/2019

Lottery Club zorgt voor kers op de taart op gratis stadsfestival!

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus heeft in het centrum van Mechelen de editie 2019 plaats van Maanrock, het grootste gratis stadsfestival van het land. 

Méér dan 80 artiesten, van Kabouter Plop en de Romeo’s tot Zohra, zullen er het beste van zichzelf geven, en daarnaast is er heel wat randanimatie en komen traditiegetrouw ook de lekkerbekken er aan hun trekken.

In de line-up vinden we dit jaar o.m. de Intergalactic Lovers, Arsenal, Jebroer, Milow en Yevgueni, naast een rist DJ’s, gevestigde waarden zowel als aanstormend talent.

De toegang is dus volledig gratis, maar voor wie het een ietsje méér mag zijn hebben Lottery Club, de warmste club van het land, en Win for Life, jarenlange partner van dit sympathieke evenement, 5 duo-VIP-tickets versierd voor de zaterdag (24/8). De gelukkigen zullen dan o.m. kunnen genieten van een lekker diner.

Hoe je één van die gelukkigen kunt zijn? Door een juist antwoord te geven op onderstaande wedstrijdvraag en Dame Fortuna aan je kant te scharen bij de schiftingsvraag… Simpel, niet?

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af