MNM Back to the 90s & Nillies boekt dubbel feestje!

8/10/2021

Dubbel feest, dubbel ticket: ga gratis naar MNM Back to the 90s & Nillies!

Nu de zalen en dansvloeren weer opengaan, kan ook het legendarische MNM Back to the 90s & Nillies weer losbarsten. En wat is er leuker dan één feestje? Je raadt het al: twéé feestjes natuurlijk!

Da’s trouwens nodig ook! Want na zo lang stilzitten zat iedereen blijkbaar aan zijn computer te wachten om tickets te bestellen. Het Sportpaleis was dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Maar de organisatoren dachten: “We doen eens zot!”. Daarom openden ze een tweede party area en gaat het feest gewoon door … in de Lotto Arena!

K3, Captain Hollywood, Five, Lil’ Kleine, Gers Pardoel en zélfs Atomic Kitten komen teruggeflitst uit de jaren ’90 en 2000 voor wat nu al hét post-corona feest so far is. En dagelijks volgen nog nieuwe namen in de ochtendshow op MNM! Met zo’n line-up mag jij toch ook niet ontbreken?

De Nationale Loterij Club geeft daarom voor zaterdag 6 november 8 duotickets weg voor MNM Back to the 90s & Nillies. Daarmee mogen jij en een vriend(in) een avond lang helemaal uit jullie dak gaan en volop switchen tussen beide party areas.

Deelnemen kan tot en met woensdag 27/10/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden