Met Lottery Club gratis naar de Nacht van de Verbeelding!

9/09/2019

Lottery Club helpt mee de verbeelding aan de macht…

In de nacht van 4 op 5 oktober overhandigt Gent Festival van Vlaanderen de sleutels van de Citadelsite aan de kampioenen van de verbeelding: musici, filosofen, beeldende kunstenaars, schrijvers, video artists, performers... Kortom: zij die zien wat wij niet zien, horen wat wij niet horen, denken wat wij nog niet gedacht hebben.

Van zonsondergang tot in de vroege uurtjes bezetten zij 7 verschillende locaties in en om het Citadelpark met visionaire klanken, installaties en choreografieën. Samen creëren ze een zinnenprikkelende totaalervaring die je niet onberoerd laat en brengen ze de verbeelding aan de macht. 

Het volledige programma vind je hier.

Benieuwd? Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land, en win één van de 10 duo-tickets die zij in de aanbieding heeft door de wedstrijdvraag juist te beantwoorden en je vingers te kruisen in de hoop dat Dame Fortuna aan je zijde staat op het moment dat je je verbeelding de vrije loop laat bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden