Met Lottery Club naar verjaardagsconcert van Natalia

7/11/2018

Lottery Club laat je op 1 december twee vliegen in één klap slaan!

Vijftien jaar staat onze Kempense souldiva Natalia inmiddels op de planken, en dat viert ze met een verjaardagsconcert in de Lotto Arena. Niet alleen, zoals oorspronkelijk voorzien, op 2 november maar ook op zaterdag 1 december

Die eerste dag van december kunnen haar fans niet alleen smullen van al haar grote hits tijdens haar ‘Crystal Concert’, bij wijze van voorprogramma krijgen ze op de koop toe de 9de editie aangeboden van de glamoureuze uitreiking van de Story Showbizz Awards in aanwezigheid van al wat Vlaanderen rijk is aan BV’s.
Lottery Club biedt 8 duo’s de kans deze top-avond gratis mee te beleven, mits een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en het nodige geluk met de schiftingsvraag.

En voor wie het dichtst het juiste antwoord op de schiftingsvraag benadert,  doet de warmste club van het land er nog een flinke schep bovenop. Die krijgt namelijk een duo-VIP-ticket zodat hij/zij de hele avond kan doorbrengen te midden van de BV’s… Niet twijfelen dus, maar meteen meespelen!!

 
 

Aanmelden

Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af