Geniet met Lottery Club van “Hoffmanns vertellingen”

29/11/2019

Munt viert 200 jaar Jacques Offenbach met nieuwe productie van tijdloos werk

Tussen 10 december en 2 januari e.k. viert de Munt 200 jaar Jacques Offenbach met een nieuwe productie van wat wel eens diens muzikale testament wordt genoemd: “Les contes d’Hoffmann” (“Hoffmann Vertellingen”).

Het is een opéra fantastique waarin de dichter E.T.A. Hoffmann protagonist is in drie van z’n eigen verhalen over romances die stuk voor stuk …stuk lopen op de discrepantie tussen broze droom en harde realiteit.

Dit tijdloze werk vertoont dezelfde melodische rijkdom als de operetten die Offenbach voordien componeerde, maar de lach moet er in wijken voor de weemoedige lyriek van ijdele hoop en stukgeslagen illusies.

De Pool Krzysztof Warlikowski is de regisseur van deze nieuwe productie en Alain Altinoglu dirigeert het symfonieorkest en het koor van de Munt.

Al helemaal in de sfeer? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land. Voor de twee leden die de wedstrijdvraag juist beantwoorden en het meeste geluk hebben met de schiftingsvraag liggen er immers 2 duo-VIP-tickets klaar! 

Deelnemen is mogelijk tot 13 december, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden