Ontdek de grot van Lascaux met het hele gezin!

13/01/2022

Win met de Nationale Loterij Club 1 gezinspas voor Prehistomuseum en expo Lascaux Experiences.

Het Prehistomuseum in Flémalle werd in 2016 ingehuldigd en is een museumpark in openlucht dat zich richt op de prehistorie in België. Naast een permanente tentoonstelling die niet minder dan 500.000 uiteenlopende prehistorische voorwerpen samenbrengt en tal van activiteiten in openlucht voor groot en klein, stelt het museum ook tijdelijke tentoonstellingen voor aan zijn bezoekers.

Deze keer is de grot van Lascaux aan de beurt tijdens ’Lascaux Experiences’, dat dankzij virtual reality afdaalt naar het binnenste van deze beroemde grot. De bezoekers kunnen zo in wereldpremière de befaamde tekeningen van paarden, herten, beren en katachtigen ontdekken die de mensheid al sinds hun ontdekking in 1940 fascineren.

Goed nieuws voor aspirant-archeologen: de warmste club van het land geeft 12 gezinspassen (4 tickets) weg voor het prehistoriemuseum en de tentoonstelling ‘Lascaux Experiences’ die nog loopt tot en met 31 mei 2022. Met je ticket kan je het volledige museumpark bezoeken, evenals de grot van Ramioul en heb je toegang tot het activiteitenpark.

Deelnemen kan tot en met 2/2/2022 om 9 uur.

Veel geluk!

Niet gewonnen? Geen probleem! Als lid van de Nationale Loterij Club geniet je 20% korting op je bezoek aan ‘Lascaux Experiences’. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer info.

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be. Nog geen lid? Schrijf je gratis in!

Lid worden