Ontdek het Préhistomuseum met het hele gezin en de voorstelling «Babar, de kleine olifant»!

28/07/2021

Beleef een unieke familiedag in het Préhistomuseum dankzij de Nationale Loterij Club

Er bestaat toch geen mooiere manier om de zomervakantie af te sluiten dan met een familie-uitstap? Een uitstap naar ons verleden bijvoorbeeld? Dat is precies wat de Nationale Loterij Club voorstelt! Je krijgt namelijk de mogelijkheid om een familieticket te winnen voor het Préhistomuseum en de voorstelling “Babar, de kleine olifant”!

Het Préhistomuseum werd in 2016 opgericht in een bos van 30 ha in Flémalle en is zowel een avonturenpark als een openluchtmuseum. Het museum biedt unieke ervaringen in openlucht én in verschillende tentoonstellingsruimten. Op deze locaties maakt het museum het erfgoed toegankelijk dat het beheert en waarvoor het verantwoordelijk is.

Dit jaar doet het Préhistomuseum er nog een schepje bovenop: het onhaalt een muziekcaravan die de kleurrijke muziekvoorstelling ‘Babar, de kleine olifant’ brengt. In enkele minuten ontvouwt de caravan zich tot een minipodium en ontpopt hij zich tot een echt openluchttheatertje.

Pianiste Eliane Reyes en komiek Zidani vinden het muzikale verhaal over de bekendste olifant – gecreëerd door Francis Poulenc - opnieuw uit. De voorstelling is zowel grappig als poëtisch en charmeert kleine én grote kinderen.

De winnaars van onze wedstrijd krijgen vanaf 13 uur toegang tot het Préhistomuseum en kunnen de muziekvoorstelling bijwonen tussen 18 en 19.15 uur.

Zin om met je familie een uitstap te maken naar het verleden? Je kan deelnemen aan de wedstrijd tot 20/08/2021 om 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden