Ga onze Rode Duivels steunen met Lottery Club

10/10/2019

Plaatsen Hazard en Co orgelpunt tegen Cyprioten?

Op dinsdag 19 november spelen onze Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion op de Heizel in Brussel hun laatste wedstrijd in de voorronde van het EK 2020. Tegenstander die dag is Cyprus.

De strijd in groep I is al gestreden, maar er mag verwacht worden dat het team van coach Martinez er op gebrand ligt om een fraai orgelpunt te plaatsen op die voorronde. En dus met meer ‘dash’ zal spelen dan in de uitwedstrijd op Cyprus. Toen speelden de Duivels met de handrem op en slaapwandelden ze na vroege goals van Eden Hazard (die dag aan z’n 100ste interland toe) en Michy Batshuayi naar het einde van de match.

Met de nodige druk vanuit de ruime supportersschare moet er dit keer meer te beleven zijn. En dat kan jij zelf ervaren, ter plaatse, door mee te doen aan onderstaand concours van Lottery Club, de warmste club van het land.

Naar goede gewoonte heeft die namelijk 25 duo-tickets opzij laten leggen voor wie de wedstrijdvraag juist beantwoordt en de nodige mazzel heeft bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag.

Je kan deelnemen tot 8 november 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden