Met Lottery Club naar de Rode Duivels

30/08/2019

Sneuvelt doelpuntenrecord van 2001?

Na twee uitwedstrijden – op 6 september in San Marino en op 9 september in Schotland – ontvangen onze Rode Duivels op 10 oktober in het Koning Boudewijnstadion op hun beurt het nationaal elftal van San Marino. 

Dit wordt hun 7de wedstrijd in groep I van de voorronde voor het EK van 2020. De vorige keer dat onze voetbaltrots thuis uitkwam tegen San Marino was in september 2005. Onze Rode Duivels wonnen toen in Antwerpen met 8 – 0.

Het was trouwens ook tegen San Marino dat onze nationale ploeg haar ruimste overwinning ooit behaalde. In 2001 was dat, het werd toen … 10 – 1.

Op papier wordt het dus een walk-over voor Hazard en Co, maar in voetbal kan veel, zo niet alles. Dat maakt niet enkel de charme uit van het spelletje, het zorgt er ook voor dat de Rode Duivels ondanks alles toch een steuntje in de rug zullen kunnen gebruiken – al was het maar om hen te motiveren om te proberen hun record van 2001 te verbeteren…

Geïnteresseerd? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club en maak kans op één van de 25 duo-tickets die de warmste club van het land voor deze match opzij heeft laten leggen.

De (voor)selectie van Martinez hoef je niet te halen om zo’n duo-ticket op de kop te tikken: een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk bij het beantwoorden van de schiftingsvraag volstaan…

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden