Met Lottery Club als VIP naar Ronquières Festival

3/07/2019

Geniet volop van 8ste festival van Ronquières als VIP van de Nationale Loterij!

Tijdens het weekend van 3 en 4 augustus heeft bij het Hellend Vlak van Ronquières, de befaamde scheepslift op het kanaal Brussel-Charleroi, de 8ste editie plaats van Ronquières Festival.

Het festival bestaat sinds 2012 en is sinds 2014 ieder jaar uitverkocht.  Vorig jaar waren er 42.000 bezoekers, en om alles vlotter te laten verlopen zijn er vanaf deze editie naast twee podia nu ook twee ingangen

Het festival probeert voor ieder wat wils te bieden en programmeert naast gevestigde waarden ook aanstormend talent, uit binnen- én buitenland.
Er staan 24 optredens gepland, netjes verdeeld over de twee dagen (en de twee podia), met in de line-up o.m. Lomepal, Mustii, Hooverphonic, Novastar en Daddy K.

Uitverkocht of niet, meespelen met onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land, en Win for Life, sponsor van het evenement en aanwezig met z’n actie ‘Geknipt om te winnen’, is de boodschap.

Zij hebben voor elk van de twee festivaldagen namelijk een duo-VIP-ticket opzij laten leggen voor wie de wedstrijdvraag juist beantwoordt en Dame Fortuna aan zijn / haar kant heeft bij het beantwoorden van de schiftingsvraag.

Zo’n duo-VIP-ticket biedt 2 personen toegang tot een lounge-ruimte met prima zicht op de podia, een aperitief bij aankomst, een walking dinner van 19 tot 21u en toegang tot de VIP-bars.

Succes alvast!


Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af