Dineer met Lottery Club in Brussels reuzenrad

4/11/2019

Smul gratis van lekker eten en schitterend uitzicht op Brussel!

Eind dit jaar trekt “Winterpret” (Plaisirs d’Hiver) naar verwachting weer om en bij de 2 miljoen feestvierders naar het centrum van Brussel. Eén van dé blikvangers – letterlijk en figuurlijk – van dit immens populaire evenement is het reuzenrad (55 m hoog en getooid met 18.000 lichtjes) op de Vismarkt.

Tijdens “Winterpret” is het écht op de koppen lopen om een plaatsje te versieren in dit Lotto-rad, maar Lottery Club, de warmste club van het land, zou Lottery Club niet zijn als ze daar niets op gevonden zou hebben…

Ze pikte in op het initiatief Roue Gourmande van Bel RTL en biedt 8 leden de kans op een ritje. Maar niet zo maar een ritje: op vrijdagavond 22 november kunnen die 8 gelukkigen, in het gezelschap van telkens 3 personen naar keuze, genieten van een door een heuse chef bereid diner terwijl ze rondjes (meervoud, uiteraard!) draaien in één van de gondels van het reuzenrad.

Interesse? Neem dan als de gesmeerde bliksem deel aan onderstaande wedstrijd. Om in de prijzen te vallen en eens op unieke wijze van grond te gaan volstaan namelijk een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk bij de schiftingsvraag. 

Je kan deelnemen tot 15 november, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden