Als VIP naar Lotto Park voor Anderlecht – Zulte-Waregem

13/02/2020

Laatste thuismatch in reguliere competitie match van alles of niets?

Wil SC Anderlecht alsnog Play-Off1 halen, dan zullen de troepen van het duo Vercauteren – Kompany niet te veel meer mogen weggeven, zeker niet in het eigen Lotto Park.

De paars – witten weten dus wat hen te doet staat wanneer ze er op zaterdag 7 maart Zulte-Waregem ontvangen – de laatste thuiswedstrijd van de record-landskampioen in de reguliere competitie.

De heenwedstrijd, begin november, won SC Anderlecht met 1-2 (met doelpunten van Chadli en Roofe), maar dat staat allerminst garant voor ‘a walk in the (Lotto) Park’.

Benieuwd hoe de hoofdstedelijke trots het er van af brengt en of hij op de valreep toch nog een plaatsje in Play-Off1 veilig kan stellen? Speel dan vlug mee met Lottery Club, de warmste club van het land.

Via onderstaande wedstrijd kunnen 4 Lottery Club-leden dit duel namelijk volgen als VIP – in de beste omstandigheden dus, vanuit de business seats, met een persoon naar keuze en met een lekker etentje vooraf…

Mis deze kans dus niet! Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag: méér is er niet nodig om in de prijzen te vallen!

Je kan deelnemen tot 29 februari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden