Als VIP naar ‘Scène sur Sambre’ met Lottery Club en Win for Life!

29/07/2019

Sluit de zomervakantie in stijl af op ‘Scène sur Sambre’…

Ook in Wallonïe loop het festivalseizoen op z’n laatste benen. Met ‘Scène sur Sambre’ kan je daar alvast in stijl een punt zetten achter de zomervakantie. De 9de editie van dit sympathieke festival heeft plaats op 30 en 31 augustus en 1 september.

Plaats van afspraak is opnieuw l’Abbaye d’Aulne in de prachtige Vallée de la Paix aan de oevers van de Samber in Gozée (Thuin). Drie dagen lang kan je daar terecht voor het beste van wat de Franstalige muziek te bieden heeft, en dat in een heel gemoedelijke sfeer.

Lottery Club, de warmste club van het land, en Win for Life, present op dit familiale festijn met z’n Chill for Life Race, zorgen daarbij voor de spreekwoordelijke kers op de taart door voor elke dag 2 duo-VIP-tickets te laten winnen met toegang tot de VIP-area met open bar en een open buffet.

Al aan het likkebaarden? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd: een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag volstaan namelijk om in de prijzen te vallen… Succes! 
 

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af