Met Lottery Club naar première van “De Stig” op 3 maart

28/01/2020

Vier jaar na dramatische val blijft Stig velen inspireren…

28 mei 2016 – in de Baloise Belgium Tour wordt de koninginnenrit gereden met start en aankomst in Verviers. Twee motards proberen het peloton voorbij te steken, hun tuigen haken in mekaar en worden het peloton in gekatapulteerd. De ravage is enorm. De beloftevolle Lotto-Soudal-renner Stig Broeckx is het grootste slachtoffer. Met een zwaar hoofdletsel wordt hij afgevoerd met een trauma-helikopter.

Maandenlang ligt hij in een diepe coma. Iedereen gaat er vanuit dat hij in het ‘beste’ geval in die vegetatieve toestand zal blijven, maar na een half jaar zijn er toch enkele kleine tekenen van leven…

Wat volgt is een jarenlange revalidatie waarin Stig de hele wereld paf doet staan met z’n positieve ingesteldheid en z’n doorzettingsvermogen. Hij is enorm inspirerend voor lotgenoten.

Nadat hij eerder z’n revalidatie uitgebreid aan bod liet komen in het Eén-programma “Bargoens”, maakte TV-maker Eric Goens ondertussen een al evenzeer beklijvende film over hoe Stig met vallen en opstaan de draad van het gewone leven weer probeert op te pikken.

Die film, “De Stig”, werd gemaakt met steun van de Nationale Loterij en gaat op dinsdag 3 maart in première in Kinepolis Antwerpen.

Lottery Club, de warmste club van het land, is fier 12 leden de kans te kunnen geven deze première bij te wonen met een persoon naar keuze. Wil jij een van hen zijn? Neem dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd. Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag, méér heb je niet nodig om bij de eersten te zijn die dit ‘document humain’ van de bovenste plank onder ogen krijgen.

Je kan deelnemen tot 18 februari, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden