Als vip naar STUFF. Live op de eerste rij én backstage

15/11/2021

Hou je klaar voor de unieke sound van STUFF. Inclusief een pak exclusieve extra’s.

Futuristisch? De heren van STUFF. zijn hun tijd zo ver vooruit dat dat nog zacht uitgedrukt is. Ze maakten furore in de White Cat en de AB. Intussen veroverden ze de podia van de meest diverse festivals. Van Gent Jazz, over Pukkelpop en Couleur Café, tot Fusion.

Op zaterdag 11 december geven ze er een lap op tijdens het Lotto concert in focus in Gent, waar het allemaal begon. Hun unieke sound is een mix van jazz, funk, hiphop en elektro. En ze genieten een live reputatie om u tegen te zeggen.

Zin in vette beats, maffe improvisaties, avontuurlijke samples, gewaagde synths en buitenaardse grooves? Met o.a. J Dilla en Kraftwerk als inspiratiebron? Oefen alvast je moves! Want als lid van de Nationale Loterij Club kan je maar liefst één van de 8 duo VIP-tickets winnen.

Voor veel meer dan het live concert alleen. Want we nemen je ook mee voor een rondleiding backstage. En je krijgt daarbovenop € 10 drankbonnetjes per persoon.

Je bent graag van de partij met een vriend naar keuze? Kruis 11 december alvast aan in je agenda voor een exclusief optreden in de Handelsbeurs.

Is STUFF. helemaal je ding? Meedoen kan tot 3 december om 9 u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be.

Lid worden