Met Lottery Club naar ‘Tristand und isolde’ in De Munt

13/03/2019

Lottery Club wedstrijd - Tristan Isolde

Speel mee en geniet van Wagners beklijvende hymne aan de liefde, en de dood…

Van 2 tot en met 19 mei brengt De Munt (Brussel) Richard Wagners meesterwerk ‘Tristan und Isolde’. Gebaseerd op de gelijknamige middeleeuwse legende, is deze opera een hymne aan de liefde, en de dood. Hij ging na een lange incubatie in première in 1865 en bleek maatgevend voor de verdere ontwikkeling van de klassieke muziek, o.m. door het gebruik van niet-harmonische tonen.

De uitvoering in De Munt wordt geregisseerd door Ralf Pleger en Alain Altinoglu heeft de muzikale leiding. De opera wordt gezongen in het Duits, met ondertitels in het Nederlands en het Frans.

Interesse? De Nationale Loterij, partner van De Munt, en Lottery Club, de warmste club van het land, bieden 10 opera-liefhebbers de kans op zondagnamiddag 12 mei gratis deze prachtige voorstelling bij te wonen, samen met een persoon naar keuze. Speel dus vlug mee, want het enige wat je moet doen om zo’n duo-ticket te winnen is een juist antwoord geven op onderstaande wedstrijdvraag en je vingers gekruist houden voor wat geluk bij de schiftingsvraag. Heb je dat, dan zetten we je met veel plezier op onze gastenlijst…

Succes!

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af