Twee hoogtepunten voor de prijs van één op de Muur van Hoei

7/03/2019

Lottery Club wedstrijd - Waalse Pijl

Speel mee en win een duo-VIP-ticket!

Nadat hij vorig jaar nipt de duimen moest leggen voor Julian Alaphilippe, doet wereldkampioen Alejandro Valverde op woensdag 24 april – een week voor z’n 39ste verjaardag,  een gooi naar een 6de overwinning boven op de Muur van Hoei. 

Net als Valverde won ook Marianne Vos al 5x de Waalse Pijl, maar ondertussen heeft haar landgenote Anna van der Breggen de fakkel van haar overgenomen met 4 overwinningen op rij in de Fleche Wallonne Féminine – een kunststukje dat Valverde haar eerder voordeed bij de mannen. 

Benieuwd of die twee keien ook dit jaar de bovenhand halen op “hun” Muur? De ontknoping van deze twee World Tour-wedstrijden belooft alvast weer een super-spannende bedoening te worden. Mis de kans dus niet op een dubbel hoogtepunt boven op de Muur van Hoei en neem deel aan onze Lottery Club-wedstrijd. De warmste club van het land stopte namelijk 7 duo-tickets met toegang tot de Village Départ én tot de VIP-zone aan de aankomst in de prijzenpot.

Hoe je die moet kraken? Simpel: een juist antwoord geven op onderstaande wedstrijdvraag en de vingers gekruist houden voor wat geluk bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag! Succes ermee!!

 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden

Ik ben al lid maar ik heb nog geen online account

Je schreef je in bij Lottery Club via een papieren formulier en je hebt nog geen online account?

Nog enkele clicks en jouw inschrijving is volledig!

Rond hier uw inschrijving af