Met Lottery Club naar 2 top-tentoonstellingen in Luik

12/10/2020

Twee top-tentoonstellingen voor de prijs van …geen!

De stad Luik pakt momenteel uit met twee ronduit schitterende tentoonstellingen. Nog tot eind februari loopt in La Boverie ”Warhol. The American Dream Factory”, een beklijvende expo over leven en werk van Andy Warhol, één van de invloedrijkste kunstenaars van de 20ste eeuw. En over de enorme impact die zij hadden op het toenmalige Amerika. Het is een prestigieuze tentoonstelling met deels nooit eerder geëxposeerde werken, in bruikleen gegeven door musea en privé-verzamelaars van over heel de wereld.

Tegelijkertijd (en nog tot 17/1) biedt La Cité Miroir onder de titel “Alberto Giacometti – L’Humanité Absolue” een adembenemend overzicht van het naoorlogs werk van deze Zwisterse beeldhouwer en schilder, geestesgenoot van Sartre.

Wat gedacht van een uitstapje naar de Vurige Stede waarbij je beide expo’s combineert? Lottery Club biedt je daartoe alvast de kans! Met onderstaande wedstrijd zijn inderdaad 5 combi-tickets te winnen waarmee je met een persoon naar keuze gratis beide tentoonstellingen kan meepikken (dezelfde dag of op verschillende dagen). Niet te missen, deze kans!

Je kan deelnemen tot 13 november, 9u.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden