Vier je mee tijdens de Week van de Belgische Muziek?

31/01/2022

Lotto steunt als trouwe sponsor de Belgische concertzalen … en jij kan daarvan meegenieten!

Voor een Belgische muzikant is het een droom om in deze grote concertzalen te mogen optreden: AB, het Sportpaleis, Vorst Nationaal, het Koninklijk Circus, de Lotto Arena, Muziekodroom, Paleis 12, de Reflektor en La Madeleine.

Dat muziektalent van eigen bodem krijgt een extra groot podium tijdens de Week van de Belgische Muziek. Van 31 januari tot 6 februari slaan de VRT, VI.BE en heel wat andere spelers in de muzieksector de handen in elkaar om Belgische muziek door het hele land te laten weerklinken.

De Nationale Loterij Club doet mee, en laat het feest zelfs langer duren! Samen met Lotto, al jaren trouwe sponsor van Belgische muziek in al z’n vormen. Van awardshows tot concertzalen: als er muziek weerklinkt, is de kans groot dat ook Lotto van de partij is.

Nu is het tijd om de concertzalen zelf eens in de spotlight te zetten. Daarom geven we in totaal 1.000 duotickets voor een concert naar keuze* weg. Laat je meeslepen door de muziek in een van de verschillende zalen die Lotto sponsort.

Heb jij al een optreden in gedachten? Neem dan deel aan de wedstrijd voor 23/02/2022 om 9 uur.

Meer info over de Week van de Belgische Muziek.

Succes!

* Aantal duotickets: de Lotto Arena (200), Sportpaleis (130), Vorst Nationaal (130), AB (400), Muziekodroom (80), Paleis 12 (15), Reflektor (15), het Koninklijk Circus (15) en La Madeleine (15).

Aanmelden

Opgelet! Je account van de Nationale Loterij Club verschilt van die van e-lotto.be. Nog geen lid? Schrijf je gratis in!

Lid worden