Geniet met Lottery Club van “Swan Lake on the water”

28/10/2019

Beleef met Lottery Club en Lotto wereldpremière van totaal vernieuwend project!

Iedereen heeft minstens al wel eens gehoord van “Het Zwanenmeer”. Dit klassiek romantisch ballet over een onmogelijke liefde is dan ook één van de meest gedanste balletten ter wereld. Het ging in 1877 in première in het Bolsjojtheater in Moskou, op muziek van Tsjajkovski, en werd sindsdien al diverse malen herwerkt.

Nu, op woensdag 20 november, gaat in de Lotto Arena in Antwerpen “Swan Lake on the water” in wereldpremière – een spectaculaire versie die zich, zoals de naam het aangeeft, op, in en bij het water afspeelt.

De Fransman Johan Nus tekent voor de choreografie en de dansers komen uit Oost-Oekraïne. Er waren wel moeilijke onderhandelingen nodig om hen te overtuigen de uitdaging aan te gaan en zich in dit totaal vernieuwend project te storten.

Benieuwd naar hoe dé balletklassieker bij uitstek er in deze nieuwe versie uitziet? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club, de warmste club van het land; in de prijzenpot voor deze wedstrijd zitten namelijk 8 duo-tickets voor de première op woensdag 20/11 in de Lotto Arena en 5 VIP duo-tickets (hapje/drankje en parking) voor de tweede voorstelling in België, op zondag 24 november in Paleis 12 op de Heizel in Brussel.

Om zo’n duo-ticket in de wacht te slepen volstaan een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag. 

Deelnemen is mogelijk tot 13 november, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.  
Lid worden