Hulp nodig

Evenementen, cadeaus, lidkaart … Misschien is het allemaal wat veel voor je. Heb je nog vragen over Lottery Club of over onze voordelen? Dan kan je altijd bij ons terecht. Maar wellicht lees je hieronder al het antwoord op je vraag in onze meest gestelde vragen.

Van zodra je lid wordt van Lottery Club krijg je de volgende voordelen:

  • de eerste maand krijg je een Win for Life ter waarde van € 3 als welkomstgeschenk;
  •  vanaf de tweede maand heeft Lottery Club een verrassing  voor jou in petto via het cadeau van de maand dat gecommuniceerd wordt in onze nieuwsbrief: een gratis krasbiljet, een speltegoed, kortingen, enz.;
  • je Lottery Club - kaart biedt je bijkomende voordelen  zoals een extraatje nu en dan wanneer je jouw kaart toont in je favoriete verkooppunt of een kleine attentie op een van de talrijke evenementen die de Nationale Loterij sponsort…
  • daarbovenop krijg je als Lottery Club-lid de kans om deel te nemen aan allerlei exclusieve wedstrijden, waarmee toegangstickets of VIP-arrangementen te winnen zijn voor concerten, tentoonstellingen, sportmanifestaties, enz., voor elk wat wils.

Lid worden is gratis en er is geen aankoopverplichting. Je moet enkel in België gedomicilieerd zijn en minstens 18 jaar oud.

Dat is heel simpel! Nadat je je op onze website hebt aangemeld bij “Lottery Club”(rechts boven) volstaat het om in de rechterbovenhoek te klikken op het gele pijltje en vervolgens op “Mijn gegevens”. Je hebt dan toegang tot al je persoonlijke gegevens en kan deze op ieder moment aanpassen.

Wanneer je je hebt ingeschreven als lid van Lottery Club aan de hand van een papieren formulier, hoef je niets meer te doen: je Lottery Club kaart wordt je per post toegestuurd.

Indien je je online hebt ingeschreven, ontvang je je lidkaart via e-mail. Het is voldoende om de digitale kaart te scannen met de app van de Nationale Loterij. Op deze manier kan je bij je volgend bezoek aan een verkooppunt genieten van je cadeau en zijn je voordelen binnen handbereik. Als je toch graag over een fysieke lidkaart beschikt, kan je een aanvraag indienen via je online Lottery Club profiel.

Als je nog geen Lottery Club lid bent, kan je je inschrijven aan de hand van een papieren formulier in een winkelpunt of via een online inschrijvingsformulier.

Ga naar je favoriete verkooppunt en presenteer je fysieke Lottery Club-kaart of die op je smartphone (of nieuwsbrief) aan de winkelier. Hij zal je kaart scannen en je cadeau van de maand inwisselen. Als de barcode niet kan worden gescand, kan de winkelier deze ook handmatig invoeren.

Als de barcode in de nieuwsbrief ontbreekt, klik dan op de link "online versie" bovenaan de e-mail. Wissel je cadeau van de maand in voor de in de nieuwsbrief aangegeven deadline.

De cadeaus van de maand kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld, kunnen niet gecombineerd worden met andere acties en zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Contact formulier

Vraag niet teruggevonden? Vul dit contact formulier in.

Jouw vraag

Jouw gegevens