Hulp nodig

Evenementen, cadeaus, lidkaart … Misschien is het allemaal wat veel voor je. Heb je nog vragen over Lottery Club of over onze voordelen? Dan kan je altijd bij ons terecht. Maar wellicht lees je hieronder al het antwoord op je vraag in onze meest gestelde vragen.

Om lid te kunnen worden van Lottery Club, moet je in België gedomicilieerd zijn en minstens 18 jaar oud zijn. Lid worden is gratis en er is geen aankoopverplichting.

Om je aan te sluiten bij Lottery Club dien je enkel het online inschrijvingsformulier in te vullen en te klikken op de link in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. Eenvoudiger of sneller kan moeilijk…! Je kan ook naar je vertrouwde verkooppunt gaan, het gedrukte formulier invullen en het ons opsturen met de post. 

Eens ingeschreven krijg je van ons binnen de 30 werkdagen een mail of een brief ter verwelkoming, afhankelijk van de manier waarop je je inschreef, met daarbij een eerste cadeau!

Als je lid wordt van Lottery Club krijg je:

  • een Win for Life van €3 om je te bedanken voor je toetreding
  • het geschenk van de maand: elke maand heeft Lottery Club een verrassing voor jou in petto zoals een gratis krasbiljet of een speltegoed…
  • je Lottery Club–lidkaart die je bijkomende voordelen biedt zoals een extraatje nu en dan wanneer je haar toont in je favoriete verkooppunt of een kleine attentie op een van de talrijke evenementen die de Nationale Loterij sponsort…

Daarbovenop krijg je de kans deel te nemen aan allerlei wedstrijden, exclusief voorbehouden aan leden van Lottery Club, waarmee toegangstickets of VIP-arrangementen te winnen zijn voor concerten, tentoonstellingen, sportmanifestaties enz., - voor elk wat wils…

Lid worden is gratis en er is geen aankoopverplichting. Je moet enkel in België gedomicilieerd zijn en minstens 18 jaar oud zijn.

Nee, je e-lotto-account biedt je  enkel toegang  tot het e-lotto platform , niet tot  dat van Lottery Club. Om een Lottery Club-account  te hebben, moet je lid worden. Daarvoor volstaat het dit inschrijvingsformulier in te vullen. Een paar kliks en je kan genieten van alle voordelen voorbehouden aan de leden.
 
De gegevens die wij van onze leden krijgen in het kader van Lottery Club worden uitsluitend gebruikt in de context van het voordelenprogramma van Lottery Club. Er is geen enkele link tussen dit programma en de spelen. Je anonimiteit als speler blijft dus gewaarborgd
 

Contact formulier

Vraag niet teruggevonden? Vul dit contact formulier in.

Jouw vraag

Jouw gegevens