Kuurne - Brussel - Kuurne

8/03/2019

De genodigden van Lottery Club (v.l.n.r. Didier, Maggy, onze chauffeur Jean-Pierre, Erwin, Bjorn, Katleen en Aloïs) hadden het geweldig naar hun zin, van het ontbijt bij de start tot en met het afluitende walking dinner.

Na de ‘Belgian Summer’ in februari voerden op zondagmorgen 3/3 regen en wind opnieuw de boventoon, maar dat kon de pret niet drukken bij Bjorn en Aloïs, Maggy en Didier en Katleen en Erwin, de drie duo’s die, op uitnodiging van Lottery Club, Kuurne-Brussel-Kuurne mochten meebeleven als VIP.

Zo liet Didier, de ‘ontdekker’ van Zico Waeytens, het niet aan z’n hart komen dat zijn poulain te elfder ure verstek moest geven wegens ziekte, net zoals z’n vrouw Maggy al gauw de helse tandpijn vergeten was die ze de dag voordien had moeten doorstaan vooraleer ze een tandarts vond die haar uit haar lijden wilde verlossen.

Katleen en Erwin, fans van Yves Lampaert, ontdekten het wielrennen nog maar enkele jaren geleden maar bleken de microbe intussen al flink te pakken te hebben. En ook Bjorn en Aloïs genoten met volle teugen van de dag, ook al bleek Aloïs in eerste instantie een enthousiaste biker te zijn en Bjorn vooral een cyclocross-fan.

Onze gasten waren duidelijk ook voor de koers zelf gekomen en spaarden onderweg hun aanmoedigingen niet.