Onze leden aan het woord

Het enthousiasme van de warmste club: dat werkt aanstekelijk! En dat is niet verwonderlijk. We verwennen onze leden zo hard met krasbiljetten, trekkingsspelen en kortingen. En we hebben ze naar zoveel onvergetelijke evenementen gestuurd: festivals, concerten, voetbalwedstrijden… dat ze er wel over “moeten” praten.

Ontdek hieronder een aantal van hun reacties.

Hoofdtelefoon Lottery Club

"Nog eens bedankt"

Edouard

OdeGand

"Bij deze nog eens hartelijk bedankt voor de prachtige dag in Gent met de gewonnen tickets voor OdeGand"

Geert

Archéosite d’Aubechies

"Wat een fijne ervaring, deze reis terug in de tijd, in dit gereconstrueerde dorp, dat een extra cachet kreeg door de aanwezigheid van ambachtslui. Onder begeleiding van een enthousiaste gids hebben wij een schitterende namiddag beleefd. In de zomer komen wij beslist terug… met de kinderen!"

Jehanna en Stéphane

Expo Vlaamse Film

"Bedankt Lottery Club! Wij beleefden twee zonnige dagen in Oostende met een bezoek aan Expo 20 jaar nieuwe Vlaamse film in Fort Napoleon en een overnachting in het Thermae Palace hotel waar wij genoten van een zalige nachtrust en uitgebreid ontbijt."

Eric

Donut zwemband

"Vakantie in Bulgarije. Heel erg bedankt!"

Michelle

Lotto-voetbalactie

De actie met de Lotto-voetballen was een schot in de roos. Getuige daarvan de leuke foto’s en dito reacties die we ontvingen…

Meer weten

Kinepolis On Tour

"Bedankt EuroMillions! Deze filmvoorstelling was onvergetelijk ! Ik voelde me een echte ster. Een onberispelijk onthaal van begin tot einde. We werden werkelijk verwend. ‘Onze butler’ Anthony was super sympathiek en gaf ons ter plaatse een topservice. Champagne, wijn, bier, cola, chips, popcorn, chocolade, … De manier waarop dit evenement georganiseerd werd: CHAPEAU! Bedankt, bedankt, bedankt!"

Bruno

Ik was super BLIJ dat ik 1 van de winnaars was. Ik heb genoten van mijn pakket en ook van Tomorrowland Around The world, de zaterdag heb ik eerst de core stage gezien en daar na de mainstage,en de zondag de mainstage. Het was super mooi gemaakt digitaal, voor mij mag hier zeker een tweede editie van komen.

Tamara

Ik vond het super. De wijze waarop ze TML gebracht hadden was knap. Ik heb er van genoten :D

Gina

Zalig, vanuit de sofa in Tomorrowland

Jacques

Rock Werchter for LIVE2020

"Hartelijk bedankt om ons een geweldige namiddag te bezorgen. We hebben er met volle teugen van genoten! "

Sylvia

De Stig

"Bedankt, wat een geweldige emotionele avond was het bij de Stig, mijn dank is heel groot dat we er dankzij jullie bij konden zijn. Heel indrukwekkend."

Sandra

Charleroi-Standard

"Heel erg bedankt voor deze voetbalavond!"

Rosangela

Club Brugge-Charleroi

"Bedankt voor de prachtige plaatsen tijdens de match Club Brugge-Charleroi. De VIP was super!"

Simone

Na Bagwan en Krishnamurti is Yuval Harari de meest verhelderende visionair die ik kon beluisteren. Van harte dank dat ik dit mocht meemaken!! De zaal zat dan ook stampvol en we hadden mooie plaatsen.

Carlos

Télévie meet & greet ''Le fusible''

"Bedankt voor de prachtige avond die we beleefden in het Koninklijk Circus. En nu maar hopen dat we nog eens in de prijzen vallen…"

Jean-Luc

Filou Oostende - Antwerp Giants

"Bedankt voor deze superleuke namiddag. We genoten met volle teugen van de spannende basketbalwedstrijd! Vooraf zagen we nog nooit een topmatch live. Maar nu smaakt dit naar meer! Bedankt!!"

Koen

Bart Peeters

"Dank je wel voor de tickets en CD van Bart Peeters. We hebben genoten van het schitterende optreden!"

Kathleen

Gymgala

"Nogmaals super bedankt voor de tickets!! Het was een fantastische ervaring!! 🤩 We hebben er enorm van genoten!! Het was een dag om nooit meer te vergeten! Dank u, dank u, dank u!!!"

Bjorn

Winterpret

"Enorm bedankt voor dit weekendje Winterpret. Geweldig hotel en goed gelegen, vlak voor het reuzenrad en de kerstmarkt. Ook bedankt voor alle cadeaus, het enige minpuntje is dat we graag hadden willen winnen met Win For Life (hi hi hi)."

Jean-Yves

Night of the Proms

"Hartelijk dank voor de kaarten voor de Night of the Proms. Het was een fantastische en toffe avond. Mijn man en ik hebben enorm genoten. Zalig hoe klassiek en disco/techno samengaan. Echt top!!! Ook de sfeer in de zaal was enorm door Bart Peeters. Wat een energie!"

Viviane

Roue Gourmande

Op vrijdagavond 22 november dineerden 8 Lottery Club-leden met zicht op Brussel. Elk van hen vulde met drie personen naar keuze een gondel van het reuzenrad op de Vismarkt.

Meer weten

Black Box Revelation

"Een unieke ervaring! We mochten op meet & greet met the Black Box Revelation en hebben hen tot 2 keer toe doen verliezen met een potje kickeren. Allemaal zeer leuk en daarna mochten we nog genieten van hun fantastisch concert met SONS als uitstekend voorprogramma. Bedankt en tot de volgende!"

Jasper

Angèle

"Bedankt Lottery Club voor deze hele mooie avond op het concert van Angèle. Super ambiance en topkwaliteit in de loungeclub van Palais 12. Vergezeld door mijn zoon die fan is van Angèle hebben wij een onvergetelijke avond beleefd. Nog eens bedankt."

Leonardo

VIP-driedaagse op Tour de France

"Het was echt op alle vlakken een top-weekend, en ik ga met veel plezier de lof zingen van Lottery Club. Ik vind het belangrijk dat de kat de bel wordt aangebonden als iets niet in orde is, maar als iets perfect is tot en met moet dat ook gezegd worden. Daarom nogmaals: proficiat Lottery Club en 1.000 maal bedankt!"

Albert

Meer weten

Filmfestival Oostende

"Fantastische avond om niet te vergeten. Deelnemen loont zeker…. Toppie!"

Cindy

Ontbijt met spelers Club Brugge

"Hartverwarmend onthaal! Tegen alle verwachtingen in was het contact met de spelers zeer persoonlijk. En dan… het moment om samen met de volledige ploeg op de foto te gaan! Een foto die bij ons een heel mooi plaatsje zal krijgen in ons huis. Toch een beetje aangedaan van de hele sfeer kwamen we met ongelooflijk mooie herinneringen thuis. Een club met een hart… daar mochten we ten volle van meegenieten."

Eveline

Meer weten

OdeGand

"Bedankt voor de prachtige dag die wij dankzij jullie beleefden in Gent. Alles was perfect, de ontvangst, de concerten, de tochten met de boot en fietstaxi en met als afsluiter het vuurwerk van op de boot."

Winnares OdeGand

VIP-tickets Rock Werchter

“Dit is al de derde keer dat ik naar Werchter kom, maar deze keer met VIP-tickets die ik gewonnen heb met een wedstrijd van de Nationale Loterij. Ik ben lid geworden van Lottery Club om te kunnen deelnemen … en ik was super verrast dat ik gewonnen had. Ik ga zeker en vast nog meedoen aan de wedstrijden van Lottery Club!”

Christof en Martijn

Meer weten

Gesigneerde voetballen en dito shirts van Anderlecht

"M’n eerste deelname aan een wedstrijd van Lottery Club was meteen een schot in de roos! Bedankt daarvoor."

Eric

Tour de France

"Fantastisch om onze huwelijksverjaardag hier te vieren! We  trouwden op 7 juli 1995 in Moeskroen, de dag dat Tour de France daar voorbij kwam. In de voormiddag gingen we kijken naar de Tour, en in de namiddag zijn we getrouwd. Op 7 juli 2019, dus exact 24 jaren later, zitten we hier dankzij Lottery Club, in de Geletruiruimte, opnieuw naar de Tour de France te kijken!"

Winnaars wedstrijd Tour de France

VIP-zone Brussels Grand Départ

"Alles was aanwezig om er een onvergetelijke namiddag van te maken: een VIP-zone onder het Atomium die 400m van de finishlijn van de 2de etappe van de Tour de France lag, een terras met gigantische schermen die het mogelijk maakten om de koers op de voet te volgen, en een prachtig zicht op de finishlijn."

Ludovic en Ludivine

Winterrevue

"Wat de Winterrevue betreft in één woord FORMIDABEL. En wat de catering betreft: CHAPEAU. De kwaliteit en diversiteit van het eten en de vriendelijkheid van het personeel overtrof al mijn verwachtingen. Ook de meet en greet vond ik leuk. Nogmaals dikke merci voor de prachtige avond!"

Linda

Eneco Tour

"We hebben super genoten van de Eneco slotetappe dankzij Lottery Club. Na het ontbijt samen met de Lotto Soudal-renners, was het niemand minder dan wielerlegende Eric Vanderaerden die ons in het Vip busje vergezelde om het peloton op de meest cruciale plaatsen te zien passeren. Deze unieke dag werd afgesloten in het VIP Tourcafé, waar we verwend werden met hapjes en drankjes…"

Frank & Stijn

RSCA - KVO

"Dankzij Lottery Club hebben we een hele mooie dag gehad in de business seats van Anderlecht, waarvoor dank! Het resultaat buiten beschouwing gelaten was het meer dan de moeite waard!"

Bart

Pukkelpop

"Dikke merci aan Lottery Club voor de zalige dag op Pukkelpop! Ik dacht eerst toen ik me inschreef, ik win toch nooit iets, maar toch won ik deze tickets. Fijn festival, supergoed georganiseerd, zon, schitterende muziek, wat wilt een mens nog meer?"

Kris en Pieter

Eddie Vedder

"Héél hard bedankt voor de tickets die wij gekregen hebben via de Lottery Club! Het was bloedheet in de Lotto Arena maar een weergaloze Eddie Vedder deed ons dat vergeten en bezorgde ons verschillende keren kippenvel. Hij bracht buiten zijn eigen songs en die van Pearl Jam ook covers van Springsteen, Pink Floyd, Bowie en de song uit de film “Into the Wild”. Het was magisch… Nogmaals: duizendmaal dank!"

Laura

E3 Harelbeke

"Ik wil jullie langs deze weg nog eens hartelijk bedanken voor de supermooie dag die jullie ons bezorgd hebben. De tickets waren juist op tijd toegekomen, lekker en verzorgd eten, daarbij het zonnetje dat goed van de partij was en natuurlijk de toffe ambiance die er was met deze koers.Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen en dus nog eens een dikke merci van ons om dit te mogen meemaken"

Reinelde

Ploegvoorstelling Lotto Soudal

"Ik vond het een mooie ervaring om de Lotto Soudal renners in levende lijve te zien en met hen op de foto te gaan. Daarnaast werden we goed ontvangen door de mensen van de Lottery Club. Ik vond het dan ook een zeer geslaagde avond."

Jasper

444.444ste lid van Lottery Club

“Het gebeurt niet elke dag dat je iets wint, dus ik ben wel blij! Ik ga mijn vrouw meenemen naar het sterrenrestaurant voor haar verjaardag.”

Winnaar wedstrijd 444.444ste lid

Katuit

"Fantastisch dat ik dit als trouwe Lotto-speler kan meemaken in dit enorm mooi kader. Zeker en vast de moeite waard om volgend jaar opnieuw aan de wedstrijd mee te doen…"

Marina

Geletruiruimte

“Geweldig om dit als wielerfan vanuit de Geletruiruimte te kunnen meemaken. We komen uit West-Vlaanderen en zijn dan ook vooral fan van de Westvlaamse wielrenners, zoals Jelle Wallays en Jens Keukeleire. Wij houden de Lottery Club wedstrijden voor wielrennen altijd in de gaten.”

Gelukkige winnaars

Kuurne-Brussel-Kuurne

"Hartelijk dank voor het VIP duo ticket voor Kuurne-Brussel-Kuurne. Mijn man en ik hebben een heel unieke dag beleefd! Toffe mensen, fijne koersbeleving, heerlijk gegeten, super genoten. Bedankt voor alles."

Erwin en Katleen

VIP-driedaagse op Tour de France

“In die drie dagen haalde het team Lotto Soudal de eerste, de tweede en de derde plaats. En wij elke dag de eerste plaats: tof gezelschap, een kijk op het Tour-circus, over het parcours snorren, de lekkere Franse keuken en, vooral, veel plezier! We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijden…” 

Marc

Meer weten

NRJ Music Tour

"Het was perfect! De sfeer was uitstekend en de line-up weldoordacht. En vooral het feit om zo dicht bij de artiesten te zijn, was een echte VIP-ervaring. Ik kijk er al naar uit om opnieuw een wedstrijd te winnen."

Winnaar NRJ Music Tour

Gala-avond RACB

"Samen met mijn dochter Sarah heb ik een ongelofelijke avond beleefd. Top of the bill was een ontmoeting met de vice wereldkampioen Thierry Neuville van wie ik een replica van zijn helm mocht ontvangen. Na de ceremonie was er een receptie met hapjes. Gelukkig had ik voor een Bobette gezorgd. Kortom, voor herhaling vatbaar. Hopelijk tot volgend jaar."

Luc

Sporting Charleroi-Standard

"Wij hebben een geweldige avond beleefd dankzij het warme onthaal, de goede plaatsen, het cadeautje, het diner en natuurlijk de ontmoeting met enkele spelers. Je mag er zeker van zijn dat ik terug deelneem aan nieuwe wedstrijden georganiseerd door Lottery Club. Bedankt Lottery Club voor de boeiende gesprekken, de ontvangst en de organisatie!"

Thierry

RSCA

"Heel erg genoten van de 4-2 overwinning op RSCA vandaag, geweldige ervaring dankzij Lottery Club!"

Arne

VIP-arrangement Tour de France

"Schitterend programma. Ik heb de Lotto niet gewonnen maar dit VIP-arrangement tijdens de Tour de France was een unieke ervaring."

Eveline

Filmfestival Oostende

"Ik ben geëmotioneerd. Dit was een prachtige film met een schitterende acteerprestatie van Glenn Close. Maar met Lottery Club is het zoveel meer dan een goede film. Kader en ontvangst waren dik in orde. En we hebben Matteo Simoni mogen ontmoeten. Ben zeer gelukkig vanavond." 

Monique

Tentoonstelling Rik wouters

"Dankzij Lottery Club kreeg ik de kans om een exclusieve rondleiding bij te wonen van de tentoonstelling Rik Wouters & het huiselijk Utopia in het MoMu. Het mooie werk van Rik Wouters in combinatie met kleurrijke stoffen en technieken van verschillende Belgische modeontwerpers zoals Walter Van Beirendonck en Veronique Branquinho was buitengewoon verrassend. 100 % genoten!"

Didier

Exclusieve rondleiding S.M.A.K.

"Dankzij Lottery Club had ik de kans om de exclusieve rondleiding 'Invisible Beauty met intendant' met Philip Van Cauteren, artistiek directeur van het S.M.A.K. bij te wonen. Ik had Philippe al eerder op de radio gehoord maar dit overtrof alle verwachtingen. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!"

Marc

Chainsmokers

"Ik vind de nummers van Chainsmokers echt zalig, maar had nooit gedacht ze live aan het werk te kunnen zien. Het was een niet te missen spektakel, de show heeft me weggeblazen. Bedankt Lottery Club voor deze onvergetelijke avond!"

Adrien

OdeGand

"Wat hebben wij genoten van Odegand en dit als VIP met als apotheose het vuurwerk op hemelse muziek. Het was top! Hartelijk dank voor dit exclusief evenement!"

Lisette

Lotto's muziekshow: Bredene

"Mega fantastische optredens en vriendelijke en hartelijke ontvangst en goede zorgen. Een kleine en fijne organisatie. De mama kijkt er alvast naar uit de komende edities aan de kust."

Kevin

Concert sabaton

"Deze avond was echt een fantastisch cadeau: een verwelkoming door Twilight Force, daarna de legendarische band Accept en uiteindelijk Sabaton die het spektakel afsloot. Bedankt Lottery Club. You Rock! PS: registreer je, het is de moeite waard!"

Laurent en Christophe

Mustii

"Héél, héél erg bedankt voor de meet & greet met Mustii. Een artiest mogen ontmoeten waar men zo’n fan van is en er mee kunnen praten, dat is pas een cadeau! Duizend maal bedankt daarvoor!"

Camille & Bérénice

Next festival

"Magnifieke voorstelling en plezante ontmoeting met passionele choreograaf Rachid Ouramdane ."

Kathleen

Schlagerfestival

"Super avond gehad, heerlijke hapjes, drank à volonté en even achter de schermen kennis gemaakt met enkele artiesten. Zeer geslaagde avond!"

Annemiek

Laundry Day

"We hebben de festivalperiode met stijl afgesloten dankzij Lottery Club. Super blij dat we tickets gewonnen hadden voor Laundry day! Naast de geweldige sfeer en dj sets kregen we nog een extra verrassing: een VIP treatment met gratis drankjes en fingerfood en dit met het beste zicht op de mainstage. Bedankt voor de onvergetelijke avond!"

Lars & Lorenzo

Gent-Wevelgem

"Wij waren de 2 gelukkigen die zondag mee mochten gaan met de volgwagen en op het podium. Het was voor beide de mooiste dag van ons leven. Wij hebben onze droom beleefd dankzij deze prijs. Ik stond op het podium en mijn maat Gert heeft de bloemen opgevangen van Peter Sagan. Heel erg bedankt!"

Jonas