De leden van de Nationale Loterij Club delen hun ervaringen

Gelukkige mensen hebben vaak mooie verhalen te vertellen en dat doen ze met plezier! Zeker als ze dankzij de Nationale Loterij Club op unieke plaatsen komen of onvergetelijke evenementen meemaken. Of wanneer ze coole gadgets krijgen …

Ontdek hieronder enkele van hun enthousiaste reacties.

Weekendje Brugge

Wist je dat de allereerste loterijtrekking ooit in ons land plaatsvond? Deze historische gebeurtenis vond in 1441 plaats, op de Grote Markt van Brugge. Om deze heuglijke verjaardag nog wat meer glans te geven, organiseerde de warmste club van het land een wedstrijd voor haar leden waarbij een uniek weekendje Brugge te winnen viel.

Meer weten

Tosca - De Munt

"Een droom die gerealiseerd werd, een magisch moment. Bedankt."

Marie-Christine en Martine

Hooverphonic

"Bedankt voor de prachtige avond als VIP. Het was geweldig! Wij waren aangenaam verrast! Bovendien was het goede weer ook van de partij."

Marlène

Chill weekend Win for Life

Deze zomer gaf Win for Life 12 unieke weekends weg op een heerlijk, chill plekje in België! Dankzij de zomerwedstrijd van Win for Life en de Nationale Loterij Club kon jij zo’n weekendje winnen.

Meer weten

Benelux Tour

"Wij beleefden dankzij de Nationale Loterij een onvergetelijke VIP-dag in de Benelux Tour. Met de perfecte gastheer Eric Vanderaerden genoten we van een heerlijke dag!"

Roland

Lotto's Muziekshow

"Het was heel tof georganiseerd en ook heel erg bedankt voor de goodiebag om ‘u’ tegen te zeggen!"

Kelly

Heel erg bedankt voor deze geweldige avond. Een top onthaal en een superfilm, heel pakkend. Voor de receptie na de film heb ik maar één woord: super organisatie. Alles was perfect!

Winnares Marie-Luce - FIFF Mons

BelgoFolies

"Heerlijke maaltijd, superplaatsen op het balkon en een fantastisch concert. Dank u, dank u…. 🙏 en ik hoop voor de volgende edities dat u opnieuw een dergelijke prachtige wedstrijd organiseert…"

Francis

Contact on Stage

"Dankzij De Nationale Loterij Club heb ik een onvergetelijk moment beleefd ! Een concert meemaken is sowieso top, maar samen met mijn vriendin een concert meemaken vanuit een hotelkamer en met een etentje erbij, dat was werkelijk een droom! Dank ook aan Win For Life voor de geschenken ! Keileuk !!"

Julie

Kinepolis On Tour

"Graag wil ik jullie van harte bedanken voor de SUPER leuke avond die ik samen met mijn bubbel heb mogen beleven in de Kinepolis on Tour in Plopsaland De Panne. Het was echt een hele mooie beleving die wij nog lang samen zullen koesteren. Nogmaals BEDANKT!!!"

Sonja

Archéosite d’Aubechies

"Wat een fijne ervaring, deze reis terug in de tijd, in dit gereconstrueerde dorp, dat een extra cachet kreeg door de aanwezigheid van ambachtslui. Onder begeleiding van een enthousiaste gids hebben wij een schitterende namiddag beleefd. In de zomer komen wij beslist terug… met de kinderen!"

Jehanna en Stéphane

Lotto-voetbalactie

De actie met de Lotto-voetballen was een schot in de roos. Getuige daarvan de leuke foto’s en dito reacties die we ontvingen…

Meer weten

Kinepolis On Tour

"Bedankt de Nationale Loterij Club! Deze filmvoorstelling was onvergetelijk ! Ik voelde me een echte ster. Een onberispelijk onthaal van begin tot einde. We werden werkelijk verwend. ‘Onze butler’ Anthony was super sympathiek en gaf ons ter plaatse een topservice. Champagne, wijn, bier, cola, chips, popcorn, chocolade, … De manier waarop dit evenement georganiseerd werd: CHAPEAU! Bedankt, bedankt, bedankt!"

Bruno

Ik was super BLIJ dat ik 1 van de winnaars was. Ik heb genoten van mijn pakket en ook van Tomorrowland Around The world, de zaterdag heb ik eerst de core stage gezien en daar na de mainstage,en de zondag de mainstage. Het was super mooi gemaakt digitaal, voor mij mag hier zeker een tweede editie van komen.

Tamara

Ik vond het super. De wijze waarop ze TML gebracht hadden was knap. Ik heb er van genoten :D

Gina

Zalig, vanuit de sofa in Tomorrowland

Jacques

Rock Werchter for LIVE2020

"Hartelijk bedankt om ons een geweldige namiddag te bezorgen. We hebben er met volle teugen van genoten! "

Sylvia

De Stig

"Bedankt, wat een geweldige emotionele avond was het bij de Stig, mijn dank is heel groot dat we er dankzij jullie bij konden zijn. Heel indrukwekkend."

Sandra

Roue Gourmande

Op vrijdagavond 22 november dineerden 8 leden van de Nationale Loterij Club met zicht op Brussel. Met 3 genodigden stapten ze elk in een gondel van het reuzenrad op de Vismarkt.

Meer weten

Black Box Revelation

"Een unieke ervaring! We mochten op meet & greet met the Black Box Revelation en hebben hen tot 2 keer toe doen verliezen met een potje kickeren. Allemaal zeer leuk en daarna mochten we nog genieten van hun fantastisch concert met SONS als uitstekend voorprogramma. Bedankt en tot de volgende!"

Jasper

Angèle

"Bedankt voor deze hele mooie avond met het concert van Angèle. Super ambiance en topkwaliteit in de lounge club van Palais 12! In het gezelschap van mijn zoon – een echte Angèle-fan – heb ik een onvergetelijke avond beleefd. Nogmaals bedankt."

Leonardo

VIP-driedaagse op Tour de France

"Het was echt op alle vlakken een topweekend, en ik zing met veel plezier de lof over de Nationale Loterij Club. Als iets perfect is, dan mag dat ook gezegd worden. Daarom nogmaals: proficiat de Nationale Loterij Club en 1.000 maal bedankt!"

Albert

Meer weten