VIP-driedaagse in Tour overtrof alle verwachtingen

29/07/2019

Naast De Gendt, Benoot en Ewan scoort ook de Nationale Loterij Club in Tour

Van 13 tot 15 juli had de Nationale Loterij Club, de warmste club van het land, een aantal leden te gast in de Ronde van Frankrijk. De timing hadden ze niet zelf kunnen kiezen, anders verdienden ze daarvoor alleen al een 10 op 10! 

Zaterdag, de dag van hun aankomst, verblufte Lotto Soudal-renner Thomas De Gendt iedereen met een indrukwekkende monsterontsnapping die resulteerde in een overwinning die de wereld rondging. 

Z’n ploeggenoot Tiesj Benoot deed dit kunststukje ’s anderendaags ei zo na over: hij eindigde 2de in de rit naar Brioude die onze gasten volgden in het VIP-busje van oud-renner Eric Vanderaerden

En in afwachting van z’n zeges later in de Tour, spurtte onze Caleb Ewan zich op maandag, terwijl onze gasten huiswaarts spoorden, met een 3de plaats ook al op het podium.

De timing zat dus méér dan goed, en ook de driedaagse zelf blijkt de verwachtingen van onze gasten te hebben overtroffen, getuige daarvan de reacties die we mochten ontvangen van enkele winnaars…

“In die drie dagen haalde het team Lotto Soudal de eerste, de tweede en de derde plaats. En wij elke dag de eerste plaats: tof gezelschap, een kijk op het Tour-circus, over het parcours snorren, de lekkere Franse keuken en, vooral, veel plezier! Merci aan de Nationale Loterij Club! We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijden…” 

 

"Wij zijn net terug en tegen m’n gewoonte in haast ik mij om te laten weten hoezeer wij in de wolken zijn met de onvergetelijke driedaagse die wij beleefden. Met dank aan de begeleiding door Koen en Eric, allebei voortdurend vriendelijk en beschikbaar. Het was echt op alle vlakken een top-weekend, en ik ga met veel plezier de lof zingen van de Nationale Loterij Club. Ik vind het belangrijk dat de kat de bel wordt aangebonden als iets niet in orde is, maar als iets perfect is tot en met moet dat ook gezegd worden. Daarom nogmaals: proficiat de Nationale Loterij Club Club en 1.000 maal bedankt!"