Een reischeque van € 5000 dankzij de Lottery Club!

13/11/2018

Lid zijn van de Lottery Club houdt tal van voordelen in. Zo maakten tien leden kans op een reischeque ter waarde van € 5000. Op naar de zon!

De Lottery Club telt al meer dan 380.000 leden. En jij, ben jij al lid? Door lid te worden, kan je genieten van geschenken, krasloten, word je uitgenodigd voor exclusieve evenementen en kan je deelnemen aan verschillende wedstrijden.

De Lottery Club neemt je mee op vakantie

Tijdens de maand oktober verwende de Lottery Club haar leden door een grote wedstrijd te organiseren. Tien van hen ontvingen een cadeaubon waarmee ze over de hele wereld konden reizen ter waarde van 5000 euro. Een mooie som voor wie droomt van ontsnapping, avonturen, vitamine D en palmbomen. We ontmoetten twee gelukkige koppels, helemaal klaar om hun koffers te pakken. 

Rose en Michel

"We zijn nu al een paar jaar lid van de Lottery Club. Onze zoon schreef ons ooit in. Toen we ontdekten dat we deze reischeque ter waarde van € 5000 hadden gewonnen, konden we het moeilijk geloven. We waren echt in hogere sferen. Over de bestemming moeten we nog goed nadenken, maar wellicht wordt het Spanje of de Griekse eilanden. Naar de zon in ieder geval. Opties zat: we kunnen verschillende citytrips combineren of twee weken naar het einde van de wereld vliegen, samen met de familie of alleen als koppel,…”

Linda en Chris

"We zijn lid van de Lottery Club sinds het prille begin! Het is heel simpel: we nemen deel aan alle wedstrijden. De reischeque is geldig tot 2020, maar we  gaan niet zo lang wachten om hem te verzilveren! Onze droomvakantie? De Loirestreek in Frankrijk voor de kastelen, Noorwegen of Cuba. Alleen nog de knoop doorhakken ... "

Andere leden aan het woord