De Nationale Loterij steunt het project “Onze Natuur”

Dankzij al haar spelers, kan de Nationale Loterij een flinke dosis zuurstof geven aan het project « Onze Natuur ». Dit project wil zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met de schitterende wilde natuur van ons mooie land. 

“Onze Natuur” brengt op haar eigen website de mooiste verhalen vanuit onze eigen Belgische natuur en houdt alle natuurliefhebbers op de hoogte van wat er beweegt met toffe video’s, de mooiste natuurbeelden, weetjes heet-van-de naald en razend interessante evenementen. 

Met de steun van de Nationale Loterij komt vanaf 21/09 ook “Onze Natuur, De Film” uit in de Belgische bioscoopzalen, een filmvertoning die het wilde België in volle glorie laten zien.

Wat doet de Nationale Loterij voor onze natuur:

Ieder jaar ondersteunt de Nationale Loterij, met dank aan al haar spelers, talloze initiatieven en verenigingen in verschillende domeinen. Ook organisaties die zich toeleggen op een duurzame instandhouding van de natuur; maken daar een belangrijk deel van uit.

Door te investeren in sociale en tegelijk lokale projecten die sterk de nadruk leggen op « duurzaamheid », dragen we ons steentje bij aan de bescherming van onze prachtige, eigenste, Belgische natuur.

Dank jullie, omdat jullie samen met ons zo’n mooie projecten steunen !

Wij kunnen het niet genoeg herhalen : het is enkel dankzij al haar spelers dat de Nationale Loterij jaar in jaar uit talloze projecten kan steunen die in onze samenleving echt wel het verschil maken, projecten waarmee veel mensen zich gelukkig voelen, projecten zoals « Onze Natuur » ... Daarom: duizendmaal dank voor jullie steun!

De Nationale Loterij, meer dan spelen!

Ontdek elke maand een nieuwe ‘geluksbrenger’ in de natuur aan de hand van een leuk verhaal uit onze eigen natuur: