"" ""

Lotto Art : iedere zaal haar eigen street art project

De combinatie van de publieksstemmen en de jury leidden tot 11 fantastische winnaars. Hun talent is minimum 1 jaar te bewonderen in de 11 legendarische concertzalen die Lotto ondersteunt. Het project werd in 2019 gelanceerd en is ondertussen afgesloten. Kruip achter de schermen en ontdek alles over de street artworks die in het kader van de Lotto Art- wedstrijd gerealiseerd zijn.  Bedankt aan de voters, aan onze getalenteerde artiesten en aan de verschillende zalen voor hun betrokkenheid.

Lotto Art: street art in de kijker

Via verschillende van haar producten zet de Nationale Loterij zich in voor de samenleving, onder meer door tal van sportevenementen en culturele evenementen te sponsoren die bestemd zijn voor een ruim publiek. Zo ondersteunt het product Lotto de muzieksector, als partner van de grootste concertzalen van ons land. De street art kunstwerken van Lotto Art zijn te bewonderen in de 11 legendarische concertzalen die Lotto ondersteunt.  
 
Deelnemende concertzalen:  
 
AB, Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Wilde Westen, Muziekodroom, Paleis 12, La Madeleine, Lotto Mons Expo, Reflektor en Rockerill. Er zit muziek in de kunstwerken van Lotto Art: via de app zijn regelmatig concerttickets te winnen dankzij Lotto Art. 

We hebben de foto's van alle street artworks

Bewonder de kunstwerken van Lotto Art in de Lotto concertzalen.