FAQ


Hoe kan ik mijn Lotto-abonnement opzeggen?

Je kunt op het even welk moment één van je abonnementen of al je abonnementen stopzetten. Volgens de wettelijke bepalingen moet je daartoe een aangetekende brief naar het volgende adres sturen: Nationale Loterij, Dienst Abonnementen, Tentoonstellingslaan 269, 1090 Brussel (Jette). In die brief vermeld je je abonneenummer en het (de) desbetreffende abonnementsnummer(s). Vergeet zeker niet om de brief van een datum te voorzien en hem te ondertekenen!

Waarom eigenlijk een aangetekende brief? Op die manier ben jij als verbruiker beter beschermd, omdat je kan bewijzen dat je brief wel degelijk werd verstuurd. Je hebt immers een geldig afgiftebewijs, dat je bijvoorbeeld bij een geschil goed van pas kan komen.

Ik besluit een abonnement te nemen bij de Nationale Loterij. Maar wat met mijn vertrouwde verkooppunt waar ik tevoren speelde? Krijgt dat verkooppunt nu nog zijn commissie?

Jazeker: jouw Lotto-verkooppunt hoeft zijn commissie absoluut niet te verliezen … Vermeld gewoon het centrumnummer van het verkooppunt op je Start Kit: op die manier blijft dat verkooppunt gewoon zijn commissie ontvangen op jouw inzetbedragen.

Is dit een antwoord op jouw vraag?

Ja Neen

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden