FAQ


In welk opzicht onderscheidt de nationale loterij zich van andere organisatoren van sportweddenschappen?

De Nationale Loterij organiseert op verantwoorde wijze sportweddenschappen. Ze bezit als enige aanbieder in België het certificaat “verantwoord spel”  van European Lotteries, en wordt op de correcte toepassing daarvan jaarlijks gecontroleerd. De Nationale Loterij brengt een veilig, betrouwbaar en verantwoord product op de markt. Daarnaast biedt de Nationale Loterij haar weddenschappen enkel aan via de krantenwinkels, en niet via wedkantoren. De Nationale Loterij kiest tot slot voor de hoogste integriteitsnormen voor haar personeel en verkooppunten.

Voor haar sportweddenschappenaanbod wordt de Nationale Loterij, als houder van een “F1-vergunning”, gecontroleerd door de Kansspelcommissie. Daarenboven staat de Nationale Loterij als overheidsbedrijf onder de voogdij van de Minister van Financiën en wordt ze gecontroleerd door het Rekenhof en door het Parlement. 

Tot slot is de Nationale Loterij een solide en actieve speler in de sportwereld die kan bogen op een ruime , decennialange ervaring op het gebied van sponsoring en subsidiëring van diverse sportevenementen.

Is dit een antwoord op jouw vraag?

Ja Neen

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden