Feestige geluksdagen

De eindejaarsperiode staat voor de deur en bij de Nationale Loterij zijn we al helemaal in feeststemming. Daarom bieden we je deze maand een aantal spetterende nieuwigheden aan! Nieuwe krasspelen en e-games tegen de winter blues, Kadoosjes om je naasten mee te verwennen of een mysterieuze Golden Box. Houd ook zeker deze pagina in de gaten voor een aantal zeer leuke wedstrijden en kom gerust eens langs in onze pop-up stores of op de winter events, misschien val je daar ook wel in de prijzen. Prettige feesten!

4 nieuwe krasspelen voor de feesten

Warm aanbevolen ... onze winterse e-games

Kadoosje & Golden Box - ideale geschenkjes voor familie en vrienden

Kadoosje

Kadoosje, dat is het feestelijke en 100 % persoonlijke cadeau waarmee je iedereen plezier kan doen.

Ontdek Kadoosje

Golden Box

Nieuw dit jaar is de Golden box. De golden Box bestaat uit 7 krasbiljetten met een gegarandeerde minimumwinst van € 5.

Ontdek de Golden Box

Wij zijn aanwezig op deze Winter Events. Tot dan?

Winterrevue in Antwerpen

15 december > 14 januari

De Winterrevue in het Antwerpse theater Elckerlyc is stilaan op weg om een klassieker te worden. Alle ingrediënten van een goede revue zitten er in: populaire muziek, verbluffende dansen, kostuums met pluimen en humor, véél humor, samen goed voor een niet te missen spektakel.

Kerstdorp in Luik

24 november >  7 januari

De kerstmarkt in de Vurige Stede is de oudste en de grootste van België. Vijf weken lang kan je er bij zo’n 200 chalets terecht voor artisanale producten van topkwaliteit uit heel België (ideaal als last minute-cadeau) en allerlei decoratie-materiaal. Of voor een Glühwein, uiteraard…

Winterpret in Brussel

25 november > 31 december

Elk jaar wordt het centrum van Brussel, omgevormd tot een immens kerstdorp. Op het programma: een kerstmarkt met meer dan 200 chalets, paardenmolens, een groot rad in Lotto-outfit, een ijspiste, een reuze-kerstboom en klank- en lichtspektakel op het mooiste plein van het land. Magisch!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden