Festivals: 7 apps om meteen te downloaden

Wat is de beste manier om je rugzak in te pakken, je vrienden in de menigte terug te vinden of de batterijen van je smartphone zo lang mogelijk te laten meegaan? Deze 7 mobiele apps, die je kan vinden in de App Store en op Google Play, zijn je beste bondgenoten voor een festivalzomer zonder kopzorgen.

1. PackPoint

Deze app komt geweldig goed van pas als je op het punt staat om je rugzak in te pakken. Voer je bestemming in, de data van je verblijf en de activiteit die je plant (kamperen, joggen, fotograferen …). De app bezorgt je een lijst met alle zaken die je niet mag vergeten.

2. Tricount

Thomas haalt het bier en Julie de hamburgers. Maar hoe hou je op een festival al die rekeningen bij? Voor al je groepsuitgaven biedt Tricount de redding! Met deze app kan je alle uitgaven gelijk verdelen, rekening houdend met ieders inbreng. Zo komt niemand iets tekort.

3. Find My Friends

Voortaan hoef je geen uren meer te verliezen met zoeken naar je vrienden in de mensenmassa! Met Find My Friends weet je ze precies te spotten en vind je ook de kortste weg om elkaar terug te zien. Vanaf nu loopt niemand nog verloren!

4. Battery Saver

Na 42 selfies, 15 foto’s van Rihanna en 56 sms’jes kan je er prat op gaan dat je batterij het stilaan laat afweten. Gelukkig zijn er apps als Battery Saver waarmee je batterij 15 tot 20 procent langer meegaat. Een absolute must!

5. Shazam

Eén van de leukste dingen op festivals, is nieuwe muzikale pareltjes ontdekken. En één van de grootste uitdagingen is je die nummers de dag erna nog herinneren. Met Shazam kan je je favoriete stukken opnemen zodat je ze daarna opnieuw kan beluisteren, zo vaak je maar wil.

6. Elk festival een eigen app

Elk groot festival heeft natuurlijk zijn eigen mobiele app. Dat geeft je op elk moment toegang tot de line-up. Een aanrader als je van plan bent om geen enkele favoriete band te missen!

7. AccuWeather

Deze app geeft je een inschatting van de weersverwachting de twee komende uren op jouw precieze gps-locatie. Handig om te weten of je jouw botten en k-way op de camping mag achterlaten. Kan je niet kiezen tussen electro en rock? Het festival dat jou op het lijf geschreven is, vind je ongetwijfeld hier.


Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden