Cactusfestival

Het Brugse Cactusfestival vindt dit jaar plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli. De programmatie is fors, de sfeer vooral “peace and love”. 


Tijdens het tweede weekend van juli is het prachtige Minnewaterpark in Brugge het decor van het Cactusfestival, met dit jaar klinkende namen als Roisin Murphy, Goose, Kaiser Chiefs, maar ook Warhaus, Rhye en Coely. Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Cactusfestival: een coole spirit


Het allereerste Cactusfestival, in juli ’82, riep vooral de hippiesfeer op en was eerder rebels. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een vaste waarde. Intussen vult het festival drie dagen met één podium en komen er zo’n 9000 muziekliefhebbers per dag op af. Iedereen houdt van de gemoedelijke sfeer. Natuurlijk kom je er vooral voor de muziek, maar ook om onder vrienden van een betere wereld te dromen en te kijken hoe de kinderen zich zot amuseren in het opblaaszwembad of tijdens het eendjesvissen!

Festivalinfo

Wanneer? Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli.

Waar? In het Minnewaterpark in Brugge.

Prijs?

  •     Combiticket voor het hele festival (7 > 9 juli): 117 euro
  •     Combiticket voor twee dagen (vrijdag 7 en zaterdag 8 / vrijdag 7 en zondag 9 / zaterdag 8 of zondag 9): 93 euro.
  •     Dagticket – vrijdag 7 juli: 57 euro
  • Dagticket – zaterdag 8 juli: 57 euro
  • Dagticket - zondag 9 juli: 57 euro

Artiesten?
Officiële website? www.cactusfestival.be

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Neem zeker ook deel aan onze Piñata wedstrijd en wie weet krijg jij krasbiljetten of 'knuffelen met een Alpaca' als cadeau!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden