Couleur Café festival

Het Couleur Café festival wordt sinds 1990 jaarlijks georganiseerd. Het is een festival van drie dagen. vanaf dit jaar vindt het plaats in het prachtige park aan de voet van het Atomium in Brussel. Couleur Café 2017 gaat door van 30 juni tot en met 2 juli.


Het is een driedaags urban music festival met een ruim aanbod aan funk, hiphop, reggae, dance, dub, soul, latin, blues en rock, verdeeld over vier podia. Op de affiche worden internationale topnamen afgewisseld met lokale publiekstrekkers. Ook minder bekend talent krijgt op Couleur Café een kans. Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Muziek, food en kunst

Naast de heerlijke wereldmuziek staat het Couleur Café festival ook voor een groteCool Art Café’ kunsttentoonstelling, een markt waar jonge designers het beste van zichzelf laten zien en diverse dansworkshops. Voor dat hongertje en die droge keel kun je bij de befaamde cocktailbars en de ‘GoedEtenstraten’ terecht voor een culinaire wereldreis door de keukens van vijftig landen. Festivalgangers kunnen hun tentje neerpoten op Camping Zen, vlak naast het festivalterrein. Het festival is trouwens gratis voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Festival profiel

Wanneer? 

van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017


Waar? Atomiumsquare in Brussel

Hoeveel?
  • Combi 3 dagen: 79 euro.
  • Combi + camping: 95 euro
  • Regular ticket vrijdag 30/6/2017: 39 euro
  • Regular ticket zaterdag 1/7/2017: 39 euro
  • Regular ticket zondag 2/7/2017: 39 euro

Artiesten?
Officiêle website? www.couleurcafe.be

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Knip je festivalbandje af, ontvang een kraslot en sleep misschien wel een prachtig cadeau in de wacht. 

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden