Dranouter: Het Folkfestival van het jaar!

  • 02/06/2017
Het Dranouter Festival gaat er weer voor, van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus, met een bijzonder verlokkelijk programma.


Het Festival van Dranouter, het dorpje in de schaduw van het West-Vlaamse Heuvelland, wordt ook vaak het Folkfestival van Dranouter genoemd. Dit jaar ziet de affiche er opnieuw bijzonder kleurrijk uit, met onder meer onze eigen Bazart, Warhaus, ook gekend als de zanger van Balthazar, en Doe Maar uit Nederland. Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Dranouter: Hét Folkfestival 

Het Dranouter Festival vond voor de eerste keer plaats in 1975 en ontving in het begin uitsluitend folkgroepen, vaak uit eigen streek en land. In de loop van de voorbije 40 jaar heeft het festival zich progressief opengesteld voor andere muzikale stijlen. Momenteel zijn er 5 verschillende podia. Meer info op www.festivaldranouter.be.

Festivalinfo

Wanneer? Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus.

Waar? Dikkebusstraat 234, 8951 Heuvelland.
Hoeveel? 
  • Combiticket voor het hele festival (4 > 6 augustus, donderdagavond inbegrepen): 120 euro in voorverkoop / 135 euro aan de kassa.
  • Ticket twee dagen (4 en 5 augustus / 5 en 6 augustus): 100 euro in voorverkoop / 115 euro aan de kassa.
  • Ticket één dag – vrijdag 4 augustus: 70 euro in voorverkoop / 85 euro aan de kassa.
  • Ticket één dag – zaterdag 5 augustus: 70 euro in voorverkoop / 85 euro aan de kassa.
  • Ticket één dag– zondag 6 augustus: 70 euro in voorverkoop / 85 euro aan de kassa.

Welke artiesten?
Officiële website: www.festivaldranouter.be


Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Neem zeker ook deel aan onze Piñata wedstrijd en wie weet krijg jij krasbiljetten of 'knuffelen met een Alpaca' als cadeau!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden