Graspop Metal Meeting

Graspop 2017 vindt plaats van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni in Dessel. Hét metal, hard rock en hardcore festival van het jaar werd voor het eerst georganiseerd in 1995 op de Stenehei.


Ook dit jaar kunnen de  liefhebbers van metal, hard rock en hardcore zich uitleven op het ritme van de gitaar riffs van hun meest favoriete bands op Graspop of voluit Graspop Metal Meeting. De headliners van deze editie zijn: Deep Purple, Rammstein, Evanescence en The Scorpions.  Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Graspop: ontstaan in Antwerpen

Graspop maakt sinds meer dan 20 jaar reeds deel uit van de hard rock, metal en hardcore scène. Dit muzikale instituut gesticht in 1995 wordt sindsdien georganiseerd te Dessel in de provincie Antwerpen en trekt tijdens 3 dagen  zo’n 150.000 bezoekers.

Festivalinfo

Wanneer? Vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni 2017

Waar? Stenehei, Dessel

Prijs?

    • Festival ticket combi (16 juni > 18 juni): 195 euro
    • Festival ticket vrijdag 16 juni: 95 euro
    • Festival ticket zaterdag 17 juni: 95 euro
    • Festival ticket zondag 18 juni: 95 euro
Artiesten?
Officiële website? www.graspop.be

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Knip je festivalbandje af, ontvang een kraslot en sleep misschien wel een prachtig cadeau zoals een Piñata in de wacht.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden