Les Ardentes

Het festival Les Ardentes is dit jaar aan zijn 11de editie toe! Het vindt opnieuw plaats van 6 tot en met 9 juli op het Parc Astrid de Coronmeuse in Luik.


Op het programma van deze 11de uitgave staan weer heel wat gevestigde waarden en nieuwe ontdekkingen! In totaal prijken niet minder dan 100 internationale en Belgische artiesten op de affiche. Zij zullen vier dagen lang de verschillende podia van het Astridpark bevolken. Onder hen Sean Paul, Placebo, Julien Doré en Roméo Elvis. Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Les Ardentes: de topper van de urban music

Al sinds 2006 brengt dit festival het mooiste van de urban music, met artiesten als Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Snoop Dogg, 50 Cent of Nekfeu! En dat kan je allemaal 4 dagen lang beleven op één van de mooiste Belgische festivalterreinen: een magnifiek park aan de oever van de Maas.

Festivalinfo

Wanneer? Van donderdag 6 tot en met zondag 8 juli.

Waar? Astrid park in Leuk - Coronmeuse

Prijs?

  •     Combiticket voor het hele festival (6 > 9 juli): 120 euro
  •     Combiticket voor 2 dagen (8 en 9 juli): 95 euro
  •     Dagticket – donderdag 6 juli: 55 euro
  • Dagticket – vrijdag 7 juli: 55 euro
  • Dagticket - zaterdag 8 juli: 55 euro
  • Dagticket - zondag 9 juli: 55 euro

Artiesten?
Officiële website? www.lesardentes.be

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Knip je festivalbandje af, ontvang een kraslot en sleep misschien wel een prachtig cadeau in de wacht. 

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden