Pukkelpop

Het legendarische Pukkelpop festival in Hasselt legt dit jaar, voor z’n 32ste uitgave, de lat echt wel héél hoog met pop-, rock- en elektro-artiesten van over gans de wereld.


Bakermat, Fritz Kalkbrenner, Boys Noize, Editors et Petit Biscuit zijn maar een kleine greep uit het rijkelijke aanbod.  Maar minstens even belangrijk als de line-up is de onevenaarbaar warme, feestelijke sfeer die elk jaar opnieuw heerst op de weide in Kiewit. Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

De eerste editie van Pukkelpop vond plaats in 1985 in Leopoldsburg. Het festival biedt een variatie aan internationale wereldacts en regionale acts. Pukkelpop stelt een brede programmering samen.  Het festival maakt gebruik van een achttal podia: de Main Stage, Marquee, Dance Hall, Boiler Room, The Shelter, Club, Chateau (na 2011 Castello genoemd) en sinds 2004 de Wablief?

Festivalinfo

Wanneer? Woensdag 16 augustus tot en met zaterdag 19 augustus 2017

Waar? Festivalterrein aan de Kempische steenweg, Kiewit (Hasselt)

Prijs?
    • Combiticket (16 augustus > 19 augustus): 199 euro
    • Dagticket woensdag 16 augustus: 99 euro
    • Dagticket donderdag 17 augustus: 99 euro
    • Dagticket vrijdag 18 augustus: 99 euro
    • Dagticket zaterdag 19 augustus: 99 euro
Artiesten?
 
Officiële website? www.pukkelpop.be

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Knip je festivalbandje af, ontvang een kraslot en sleep misschien wel een prachtig cadeau zoals een Piñata in de wacht.

Meer Artikels

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden