Rock Werchter

Sinds 1975 is Rock Werchter de ongekroonde koningin van de zomerfestivals. De Rock Werchter editie 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli op de befaamde weide van Werchter. 


Vier dagen lang serveren de organisatoren het beste van nu op drie verschillende podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Kamperen kan op The Hive. Wie geen zin heeft om zelf zijn tentje op te zetten kan een tipi huren op The Hive Resort! Ontdek onze volledige zomer festivalkalender.

Rock Werchter: 42 jaar pure klasse

Dit festival was vroeger gekend als Torhout-Werchter (vandaar tot op vandaag nog de verwijzingen naar TW). Sinds 1999 gaat het festival onder de naam Rock Werchter verder. Het Belgische muziekfestival vindt traditioneel plaats rond het laatste weekend van juni of het eerste weekend van juli. Het is het grootste rock en pop festival van België en meteen een van de grootste en bekendste van de wereld.

Festivalinfo

Wanneer? Donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2017

Waar? Festivalpark Werchter

Prijs?
    • Combi festival ticket (29 juni > 2 juli): 236 euro
    • One day ticket donderdag 29 juni: 100 euro
    • One day ticket vrijdag 30 juli: 100 euro
    • One day ticket zaterdag 1 juli: 100 euro
    • One day ticket zondag 2 juli: 100 euro
Artiesten?
 
Officiële website? www.rockwerchter.be 

Waar kan je ons vinden?

De Win for Life-stand is the place to be! Er staan talloze geschenken op jou te wachten bij de Win for Life-stand. Knip je festivalbandje af, ontvang een kraslot en sleep misschien wel een prachtig cadeau zoals een Piñata in de wacht.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden