Gratis festivaltickets dankzij de Adrenalator van Win for Life

Win for Life verwelkomt je in juni aan boord van zijn "Adrenalator", een spectaculaire attractie die je aan gratis tickets kan helpen voor verschillende zomerfestivals. En ook aan nog heel wat andere cadeaus…


Droomde je altijd al van gratis tickets voor festivals als Graspop / Rock Werchter / CactusFestival / Hypo o Dream / Dranouter / We Can Dance / Laundry Day / Couleur Café / Les Ardentes / Dour / Francofolies de Spa / Ronquieres Festival / Brussels Summer Festival / Scène-Sur-Sambre? Dat valt dan mee! Sinds vele jaren sponsort Win for Life een hele reeks festivals in België en jij mag daar mee van profiteren.  

Adrenalator: een dol-fijne belevenis met dank aan Win for Life
Deze zomer zet Win for Life alles op alles om je een ongelooflijke fijne ervaring te laten beleven op z’n Adrenalator, een opblaasbare attractie die in juni op je wacht. Ga tegen de richting in de strijd aan met de loopband en zorg dat je voor je tegenspeler de top bereikt. 


Neem er meteen je agenda bij !
Deze attractie zal in drie Belgische steden te vinden zijn. Ken je een leukere manier om met je vrienden het einde van de examens te vieren?


Win festivaltickets !

Naast een scheut adrenaline en veel dijengeklets biedt deze afspraak met Win for Life je ook de kans om toffe cadeaus te winnen, waaronder tickets voor de leukste zomerfestivals. Speel dus mee en wie weet geniet jij van een fantastische festivalzomer!


Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden