Naar een festival gaan, maakt je gelukkig!

Twijfel je nog om naar Dour, Wecandance of Pukkelpop te gaan? Er is een studie die aantoont dat festivals je gelukkig maken! Dat zal je wel over de streep trekken!

Naar een festival gaan, maakt je gelukkig - Nationale Loterij

“Samen een muzikale ervaring beleven, zou een aanzienlijke positieve invloed hebben op sociale contacten, persoonlijk succes, tevredenheid en zelfs je gezondheid.”

Zeg nu zelf: een heel weekend omringd door je vrienden, biertje in de hand en samen je favoriete artiesten toejuichen … Is dat niet simpelweg de definitie van geluk? Nu een studie dit bevestigt, kan je ervan op aan!

Melissa K. Weinberg en Dawn Joseph, twee onderzoekers aan de Universiteit van Deakin in Australië, hebben 1000 mensen ondervraagd. Gemiddelde leeftijd: 56. Ze stelden een reeks vragen rond het thema muziek: of ze naar concerten of festivals gaan, of ze vaak naar muziek luisteren of zelf een muziekopleiding volgen.

De conclusie? Samen een muzikale ervaring beleven, zou een aanzienlijk positieve invloed hebben op sociale contacten, persoonlijk succes, tevredenheid en zelfs je gezondheid. De modderige wei naar het podium zou dus niets anders zijn naar de weg naar het absolute geluk. Een perfecte reden om je rubberlaarzen boven te halen en je favoriete bands live bezig te zien. 

Wil jij binnenkort trotse eigenaar zijn van festivaltickets? Waag dan snel je kans op onze website. Je kan heel de zomer lang tickets winnen!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden