Op de camping van het festival is het pas echt fun!

Of je festival geslaagd is, hangt ook af van al die kleine dingen die er een onvergetelijke belevenis van maken. Hier volgen daarom enkele heel eenvoudige tips om je veel fun op de camping te verzekeren!

Festival camping

Het eerste wat je moet doen, is de camping zoeken die het dichtst bij de festivalweide ligt. Zo vermijd je heel wat kilometers te voet. Probeer goed op tijd te komen, liefst de dag voor het festival start, om ellelange files te vermijden en omdat anders de beste plekjes op de camping al lang ingenomen zijn. Neem een stevig dekzeil en grondzeil mee en vuilzakken om alles wat nat kan worden op te hangen of te beschermen. Ze zijn van vitaal en onmisbaar belang als je van enig comfort wil genieten. Denk ook aan plooistoelen, als je niet heel het weekend op de grond wil zitten.

Waterpistolen en oordopjes…

Wanneer de tent opgesteld en de hangmat opgehangen is, is het tijd voor fun met de vrienden. Vergeet niet het een en ander mee te nemen om je te vermaken: een frisbee, strandpalletjes en een balletje, een boek kaarten. Echte durvers nemen zelfs een plonsbadje mee: handig om je te verfrissen bij een hittegolf en om drankjes koel te houden. Dubbel interessant dus! Als het warm is, neem dan ook een paar waterpistooltjes mee. Pret gegarandeerd en erg verfrissend… voor iedereen die in de buurt komt.

Uiteraard is er altijd veel muziek op een festivalcamping. Hoor je liever je eigen muziek, investeer dan in kleine boxen die je via bluetooth kan verbinden met je smartphone. Compact, handig en met een goede geluidskwaliteit. Denk ook aan oordopjes voor ‘s nachts. Als je toch een beetje wil slapen, zullen ze zeker van pas komen. Slapen is immers van het grootste belang om de volgende dag weer volop te kunnen feesten.

Geniet van je festival!

 

 
donderdag 19 april

€ 800.000
te winnen

€ 800.000 te winnen
donderdag 19 april
 
vrijdag 20 april

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 20 april
 
zaterdag 21 april

€ 6.000.000 *
te winnen

€ 6.000.000 * te winnen
zaterdag 21 april

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden