Je outfit maakt het verschil op de festivals!

Om op de festivalweide in de kijker te lopen, kan je kiezen voor een “jeansshort + laarzen met franjes”-outfit of je hullen in een fluo vuilniszak. Maar voor een originele look die echt in het oog springt, heb je een heuse vermomming nodig! Met een weloverwogen verkleedpartij geniet je pas voor de volle 100 % van de magie.


Zo’n vermomming biedt alvast drie voordelen: je toont je coole attitude en je zelfvertrouwen. Je haalt de banden aan met je groep en tovert de wei om in een reusachtig speelterrein (stel je voor: een hele kliek kangoeroes!). Tot slot maak je jezelf zeer zichtbaar in de massa (dat herkenbare, leuke detail waarmee je het verschil maakt). Zo hebben we vorig jaar op Graspop eenhoorns, een druïde en een wit konijn tegen het lijf gelopen. Op Rock Werchter zagen we wielertoeristen, reuze bananen, Minions en meer dan één Marouane Fellaini …

Vergeet niet dat zo’n outfit best warm kan zijn: loop dus liever rond als Tahitiaanse danseres dan als ijsbeer. Kies voor licht verkleedmateriaal (linnen, katoen, zijde) en vermijd stoffen die je doen zweten (wol, lycra, polyester). Een set reservekledij is ook een goed idee!

Alles in stijl

Jouw kleuren etaleren, kan ook buiten de festivalweide. Versier je tent met een heleboel gekke accessoires: pluimen, bloemen, Belgische vlaggen, stro, varens …

Zorg ook voor een opblaasbaar zwembadje, fluorescerende matrassen en zwembanden. Zo kan je lekker chillen in de zon of ben je zeker van een comfortabel zitje tijdens het ontbijt. Vul je koffer met allerlei spelletjes en accessoires: frisbees, ballen, rackets, waterpistolen … Kortom: laat een weekend lang het kind helemaal in je los!


Meer Artikels

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden