Survivalkit voor de festivalganger: 5 spullen om mee te nemen

Als je deze zomer de dichtbevolkte en soms droge festivalweide opzoekt, ben je maar beter voorbereid. Behalve zonnebrillen en zonnecreme –bedankt, Belgisch weer!- neem je maar best deze 5 musts mee, om de hele dag “fresh” te blijven.

1. Een verstuiver

De zomer in België, da’s alles of niks! Om een snikhete dag te overleven, stop je best een compacte verstuiver in je rugzak. Dat zorgt voor welkome verfrissing op de heetste momenten.

2. Reinigende doekjes

Op een festival nemen we het niet te nauw, maar een minimum aan persoonlijke hygiëne is geen overbodige luxe. Wil je je de klok rond goed in je vel en in je baskets blijven voelen, vooral als je blijft kamperen -#warrior-, neem dan een pakje reinigende doekjes mee en een antibacteriële gel om je handen te wassen na een toiletbezoek. Ook een busje droogshampoo kan wonderen doen!

3. Een draagbare lader

Een half uur aanschuiven om je smartphone op te laden: doe het jezelf niet aan! Hou een draagbare lader op zak! Een jaar of vijf geleden was het nog een luxe-object. Vandaag is zo’n draadloze lader voor weinig geld te verkrijgen in alle maten en merken. Ze zijn handig en duurzaam: je hebt er zelfs die werken op zonne-energie. 

4. Quies-oordopjes

Drie dagen non-stop festivalbeats doorstaan, kan je oren onherstelbaar beschadigen. Draag oordopjes! Die komen trouwens ook uitstekend van pas om ongestoord te maffen in je tent; er zijn nu eenmaal festivalgangers die nooit moe worden!

5. Condooms

Festival staat synoniem voor amusement, alcohol en … amoureuze ontmoetingen! Als de passie je overmant, vergeet dan niet jezelf te beschermen. Steek alvast zo’n rubbertje in je broekzak, zodat je niets van het magische moment hoeft te missen, of Cupido nu op de camping toeslaat, of om het even waar!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden