Hoe kunnen we je helpen?

 
Heb je vragen over Lottery Club, de functionaliteiten, de voordelen ?

  • Ontdek hieronder de meest gestelde vragen over Lottery Club.

Ik wil lid worden van Lottery Club. Wat moet ik doen ?

Om lid te kunnen worden van Lottery Club, moet je in België gedomicilieerd zijn en minstens 18 jaar oud zijn. Lid worden is gratis en er is geen aankoopverplichting.

Om je aan te sluiten bij Lottery Club dien je enkel het online inschrijvingsformulier in te vullen en te klikken op de link in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt .  Eenvoudiger of sneller kan moeilijk…! Je kan ook naar je vertrouwde verkooppunt gaan, het gedrukte formulier invullen en het ons opsturen met de post. 

Eens ingeschreven krijg je van ons binnen de 30 werkdagen een mail of een brief ter verwelkoming, afhankelijk van de manier waarop je je inschreef, met daarbij een eerste cadeau!.

Van welke voordelen geniet ik als lid van Lottery Club ?

Als je lid wordt van Lottery Club krijg je:

  • een Win for Life van €3 om je te bedanken voor je toetreding
  • het geschenk van de maand : elke maand heeft Lottery Club een verrassing voor jou in petto zoals een gratis krasbiljet of een speltegoed…
  • je Lottery Club – lidkaart die je bijkomende voordelen biedt zoals een extraatje nu en dan wanneer je haar toont in je favoriete verkooppunt of een kleine attentie op een van de talrijke evenementen die de Nationale Loterij sponsort…

Daarbovenop krijg je de kans deel te nemen aan allerlei wedstrijden, exclusief voorbehouden aan leden van Lottery Club, waarmee toegangstickets of VIP-arrangementen te winnen zijn voor concerten, tentoonstellingen, sportmanifestaties enz., - voor elk wat wils…

Lid worden is gratis en er is geen aankoopverplichting. Je moet enkel in België gedomicilieerd zijn en minstens 18 jaar oud zijn.

Als ik lid ben van Lottery Club, heb ik dan automatisch een online Lottery Club account ?

  • Wél als je je online inschreef bij Lottery Club.  Je login is het e-mailadres dat je opgaf bij je inschrijving en waarop je de berichten van Lottery Club ontvangt.
  • Niet als je je inschreef via een gedrukt formulier. Om in dit geval een online account aan te maken volstaat het je inschrijving te vervolledigen. Enkele kliks, méér is daarvoor niet nodig!
 

Waarom maak ik best een online Lottery Club – account aan ? En hoe doe ik dat ?

Je online Lottery Club - account biedt je de kans deel te nemen aan wedstrijden exclusief voorbehouden aan de leden van Lottery Club en maakt het mogelijk alle berichten van Lottery Club via mail te ontvangen.

Ik heb een e-lotto - account, is dat hetzelfde?

Nee, je e-lotto-account biedt je  enkel toegang  tot het e-lotto platform , niet tot  dat van Lottery Club. Om een Lottery Club-account  te hebben, moet je lid worden. Daarvoor volstaat het dit inschrijvingsformulier in te vullen. Een paar kliks en je kan genieten van alle voordelen voorbehouden aan de leden.

Ik heb geen Lottery Club – lidkaart of ben ze verloren.

Je hebt het nummer van je Lottery Club-lidkaart  nodig om het aanmaken van je online account af te ronden maar je vind je kaart niet meteen terug?
Geen paniek: je vind dit nummer ook terug in de brieven die je Lottery Club kreeg . Wil je een nieuwe kaart, contacteer ons dan via lotteryclub@nationale-loterij.be

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens? Kan ik nog anoniem spelen?

De gegevens die wij van onze leden krijgen in het kader van Lottery Club worden uitsluitend gebruikt in de context van het voordelenprogramma van Lottery Club. Er is geen enkele link tussen dit programma en de spelen. Je anonimiteit als speler blijft dus gewaarborgd ! 

Heb je nog andere vragen?

Bekijk alle meest gestelde vragen van Lottery Club.

Bekijk alle vragen

Contacteer Lottery Club

 Gebruik het contactformulier

 Via telefoon 0800 980 83Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden